Борислав Сарафов: "Костинброд 2" е невъзможен на изборите

  • 16 септември 2014 14:46

  • 1468
  • 4
Борислав Сарафов: "Костинброд 2" е невъзможен на изборите
©

Заместник главният прокурор Борислав Сарафов призова медиите да си сътрудничат с прокуратурата, когато правят разследвания за изборна търговия със скрита камера, предаде БНР.

На дискусия, организирана от Асоциация "Прозрачност без граници", посветена на противодействието на престъпленията срещу избирателните права на гражданите, Сарафов успокои, че "Костинброд 2" е невъзможен - заради промененото (и заради скандала с надтиражните бюлетини) законодателство, според което не частна печатница, а БНБ печата бюлетините; заради контрола при транспортирането на бюлетините; заради уникалния номер, който носи всяка от тях.

Сарафов успокои, че неправомерно печатане и съхраняване на надтиражни бюлетини вече е невъзможно, включително и за да се ползват като тапети, с което иронизира коментар от преди година и половина на единствения подсъдим по делото "Костинброд" - бившия главен секретар на Министерски съвет Росен Желязков.

Според заместника на Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в от аферата, която взриви деня за размисъл преди предишните предсрочни парламентарни избори, печеливши няма.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1468 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.09.17 | 21:11

4
Не се сещам. Този от ДПС ли беше, или отББЦ?

2014.09.17 | 21:11

3
СПЧЕЛИХА ТОЯ НЕЩАСТНИК И КАПУТА А СЕГА АКЪЛ ДАВА
хип -хоп

2014.09.17 | 11:57

2
Този призовава медиите да сътрудничат ,за да могат да предупреждават извършителите на изборна търговия

2014.09.17 | 11:57

1
Притеснителната тишина преди изборите, както я спомена МВР, може да значи само едно, а то е че всичко е вече купено. Търговията вече е извършена. Възможно е да е платено още на евроизборите и за тези избори. Хората са прибрали парите и сега ще са под строй пред урните за тези избори.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини