32% от браковете започват със секс за една нощ

  • 16 септември 2014 09:56

  • 1687
  • 0
32% от браковете започват със секс за една нощ
©

Много хора винаги са гледали скептично на израза "секс за една нощ". Но според ново проучване, 1/3 от този вид "забивки" завършва с брак, пише The Life Beyond Therapy.

Учени от университета във Вирджиния са установили, че 32% от браковете, които са изследвали, всъщност са започнали със секс за една нощ. Ако досега сте се чудили може ли да оцелее такъв брак, е резултатите са на лице, пише Inews.bg.

Участниците в проучването са били наблюдаване в продължение на 5 години, като се е следял техния любов живот от запознанството им. 418 мъже и жени от общо 1000 са сключили стабилен брак, след като всичко е запознало с мимолетно увлечение.

И все пак изследването не може да обхване голяма част от хора и не може да бъде напълно точно, защото понятието "мимолетна забивка" е сложно приемано от всички. Сексът без ангажименти не се възприема добре от всички хора. При някои в последствие се стига до депресивни състояния. Ето защо експертите съветват всяка връзка да се осмисля добре преди да се стигне до заветното "да".

Последвайте канала на

Нора Виткова
1687 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини