Отрова погубила майката и 5-годишния й син

  • 16 септември 2014 08:11

  • 15702
  • 0
Отрова погубила майката и 5-годишния й син
©

Криминалисти от Панагюрище и колегите им от Пазарджик разследват случая, при който вчера бяха открити мъртви млада жена и малолетният й син, съобщиха от МВР.

Вчера по обед в районното управление в Панагюрище бил получен сигнал от 50-годишен жител на града. Той съобщил, че открил във вила край града телата на племенницата си на 32 години, и на 5-годишния й син.

Вуйчото на 32-годишната Цвети Ненова, който бил притеснен, че тя дълго време не отговаря на мобилния си телефон. Жената и детето били във вилата на почивка и нищо преди това не подсказвало, че предстои трагедия, съобщи БНР.

След подадения сигнал незабавно към мястото били насочени екипи на полицейското управление, експерти, криминалисти, разследващи полицаи и съдебен лекар. Извършен е щателен оглед, но не са открити видими следи от насилие по телата. Те били откарани в отделението по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик, където ще бъдат извършени аутопсии и изследвания.

Според говорителя на полицията Мирослав Стоянов, най-вероятната причина за смъртта на жената и детето й са натравяне или отравяне.

Градът е шокиран, тъй като 32-годишната жена е с добър социален статус и заедно с детето й са живеели при родителите й. Разследват се всички възможни версии, сред тях и принуда за поглъщане на отрова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
15702 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини