Близки на изчезналите у нас поляци ги търсят във Фейсбук

  • 15 септември 2014 20:43

  • 3547
  • 0
Близки на изчезналите у нас поляци ги търсят във Фейсбук
©

Повече от седмица няма следа от двамата младежи, които изчезнаха в курорта "Златни пясъци". Близки и приятели на Йоанна Станик и Максимилиан Марек подеха кампания в социалните мрежи, съобщава бТВ.

По случая действат и българските власти, но за момента следа от двамата няма. Сред разследваните версии е и удавяне при нощно къпане.

22-годишната Йонна и 25-годишния Максимилиан се забавляват в Златни пясъци заедно с шумна група приятели. Без да предупредят някого, те напускат заведението безследно. За последно са видени в 2 часа сутринта на 6-ти срещу 7 септември.

„Никога не съм си представял, че подобно нещо ще ме сполети”, казва бащата на Йоана Славомир Станик. „Всякакви мисли ми минават през главата - че е отвлечена, че е похитена, че е загинала... много е тежко”, допълва майката Гражина.

„Не мога да си представя какво може да се е случило. Моят син никога не е имал проблеми и не се е замесвал в скандали. Никога не се е държал безотговорно, той е много отговорно момче”, категорична е Анна Марек, майка на изчезналия Максимилиан.

Приятелите на Максимилиан и Йоанна вече са в родината си, но те не носят със себе си нито добри, нито лоши вести. Информация за младежите няма.

Последвайте канала на

3547 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини