Пребиха с колове и лопати собственик на газстанция в Розино

  • 15 септември 2014 13:46

  • 4145
  • 1
Пребиха с колове и лопати собственик на газстанция в Розино
©

58-годишен мъж е със сериозни травми след побой в карловското село Розино вчера, съобщиха от ОД на МВР-Пловдив. Минути преди 17.00 часа в Районно управление на полицията – Карлово бил получен сигнал за сбиване.

Изпратен веднага на мястото полицейски екип заварил в безпомощно състояние 58-годишния собственик на обекта, който е от Карлово. С линейка пострадалият е транспортиран в болница в тежко състояние. Установено било, че на мъжа бил нанесен побой от няколко местни жители на селото, въоръжени с колове и лопати.

Групата била водена от 46-годишният Н.И. и 34-годишният И.С., които са задържани с полицейска заповед за 24 часа. Срещу двамата е образувано досъдебно производство.

Според първоначалната информация в основата на случилото се била разпра, възникнала по-рано през деня. Н.И. зареждал на газстанцията товарен автомобил “Фолксваген”, когато със собственика се скарали заради неплатена сметка за гориво. В спора обаче се намесил и 52-годишният брат на карловеца, който ударил с юмрук в лицето Н.И.

Криминалистите са иззели автомат, с който собственикът на обекта стрелял във въздуха без да рани някого. При последвало претърсване в газстанцията са намерени и иззети и други огнестрелни оръжия и боеприпаси. Произходът и начинът им на придобиване са в процес на изясняване. Процесуалните и следствени действия по случая продължават под наблюдението на Районна прокуратура – Карлово.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4145 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ISTINATA

2014.09.16 | 03:11

1
Sait fmirisan. Ziala Ziganska maxala napadnali i po4ti ybili sobstvenuka na Gazzstanzia mesten biv6 mafiot bulgarrin ot 90-e godini bil ot bosovete togava..

Добави коментар

Водещи новини