Порно предизвикателството на продуцентите

  • 15 септември 2014 13:17

  • 9011
  • 4
Порно предизвикателството на продуцентите
©

Предизвикателствата станаха изключително модерни в последно време и дори успяха да изместят щастливата песен на Фарел.

Истината е, че и двете бяха твърде досадни, а когато децата започнаха да го правят, без дори да имат представа какво правят - кофата преля!

Благотворителността е форма на благородство и отдавна помага на хората от Уолстрийт да се почувстват по-добре, когато им стане гузно, че цяла вечер хапват червен хайвер за сметка на страните от третия свят, които държат стиснати за т***ците.

Има индустрии, в които този номер не може да мине. В това могат да те убедят хората от Metalica, които протестираха срещу най-големия сайт за споделена музика - Napster. Те изразиха своето мнение срещу новата наречена сила интернет и обявиха, че няма да правят музика, докато обикновения потребител не започне да я плаща. Въпреки милионите си фенове, групата получи отрицателна реакция.

Още по темата и видео вижте ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
9011 4

Коментари 4

Добави коментар

2014.09.21 | 13:06

4
Преди години, когато Дейвид Ковърдейл посети България и му казаха, че у нас се продават много пиратски дискове, той заяви че не го интересува продажбата на нелегални копия, а по-важно е хората да харесват музиката му. Има много истински класни музиканти, които пуснаха в Интернет безплатно музиката си. Лично за мене ще е сто пъти по-добре изобщо да не пускат нищо от Металика. За тях е в сила определението: ''Един свири - трима му пречат''(ако може да се нарече свирене монотонния шум и дивашкото грачене на тия нещастни подражатели). Колкото по-некадърен е един изпълнител, толкова е по-алчен. Това се отнася не само за музикантите...
Metallica Fan

2014.09.21 | 00:13

3
За пореден път се убеждавам, че интернет дава трибуна на всякакви малоумници... За това дали са некадърни и алчни, въобще няма да коментирам, тъй като няма нужда!

2014.09.19 | 18:08

1
Само глух и глупав лаик може да заяви че металика не могат да свирят и пеят,дори не си заслужава да коментирам "мозъчната пръдня" която си пуснал!

2014.09.19 | 18:09

2
Те и сега печелят повече отколкото могат да изхарчат. Какво им трябва, в златни кенефи ли да серът?

Добави коментар

Водещи новини