Бавачката на Джоли разказва за тъмното й минало

  • 12 септември 2014 21:43

  • 7788
  • 2
Бавачката на Джоли разказва за тъмното й минало
©

Като голяма част от звездите в Холивуд и Анджелина Джоли е имала тежко детство. Нейната бавачка Кис Ръндъл застана за пръв път пред медиите и разкри болезненото и трудно минало на актрисата. Кис се е грижела близо 8 години за Джоли и брат ѝ Джеймс, след като е била помолена от най-добрата си приятелка – Маршелин да ѝ помогне с децата в през 70-те.

"Тя беше диво дете. Знаех, че един ден ще стане жена, с която другите ще се съобразяват. Обичаше болката и да се чувства на ръба" споделя Ръндъл.

За тъмното минало на актрисата се знае много. Неотдавна личният й дилър излезе с интервю в медиите и показа запис, на който Анджелина е дрогирана и говори объркано. Бавачката ѝ обаче признава, че проблемите на актрисата започват от още по-ранна възраст.

„Занесох я на ръце в болницата. Тя беше в една от анорексичните си фази. Не ми призна, но аз разбрах сама. Маршелин се притесняваше, че тя изобщо не иска да яде”, спомня си възрастната жена.

Нежеланието на Джоли да се храни е било свързано с обидите и поведението на децата в училището ѝ в Бевърли Хилс,пише RadarOnline.

„Тя не се вписваше в средата. Другите ѝ се подиграваха заради големите устни. Момичетата бяха груби и злобни с нея. Тя имаше изваяни рамене, слаба фигура и се движеше като газела”, обяснява Кис.

Години по-късно Анджи разбира, че майка ѝ има рак. Звездата крие мъката дълбоко в себе си, а на червения килим се държи по странен начин, който отново не е в нейна полза. През 2001 г. на наградите „Оскар” тя целува страстно по устата брат си Джеймс.

„Денят, в който целуна Джеймс на Оскар-ите, бе първият ден, в който Маршелин влезе в болница, за да лекува рака си. Те стояха целия ден при нея и после заедно се приготвиха за събитието. Никой не знаеше какво се случа в семейството им. Двамата имаха само един друг и своята майка. Връзката им е много силна”, спомни си Кис.

Бавачката споделя, че е много горда с Джоли и успехите ѝ:„Тя знае, че я обичам безусловно. Бях до нея всеки ден в продължение на 8 години. Ценя всеки момент и се гордея с нея”, пише BLife.bg.

Последвайте канала на

Нора Виткова
7788 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.09.16 | 09:42

2
Za pari si prodavat dushata na diavola !Taia bavacka koi znae ot kakva dupka e izpalziala-nistojestvo !

2014.09.16 | 09:42

1
Това, което казва, не е гадост и само може да спомогне образът на Анджелина да заблести още по чист и сияен.

Добави коментар

Водещи новини