Жени и Тачо печелят "ВИП Брадър"?

  • 12 септември 2014 08:16

  • 5880
  • 1
Жени и Тачо печелят "ВИП Брадър"?
©

Една от най-красивите българки - Евгения Калканджиева, ще е топ звездата, която ще живее в Образцовия дом на "ВИП Брадър" от следващата седмица, съобщи "Всеки ден".

След като продуцентите месеци наред увещавали шефката на модна агенция "Визаж", брюнетката най-накрая приела да участва срещу тлъстата сума от 80 бона. Именно Жени ще е пиронът на шоуто, тъй като влиза вътре заедно с почти бившия си вече съпруг Тачо.

Двамата са в процедура на развод, а както винаги е било досега - драматичните семейни история са любимите на тв аудиторията. На този принцип се избират и победителите, показва бърза справка от досегашните издания. 

Заради предстоящите грозни свади на показ Калканджиева ще се облажи с най-високото заплащане в шоуто, като буквално слага в малкия си джоб родни звезди като Йорданка Христова, Евгени Минчев, Иво Аръков и Камелия Тодорова, които прибират далеч по малко пачки. Тачо също ще прибере 50 бона, отделно от хонорара на жена си. Благодарение на семейните си драми Калканджиева най-вероятно ще грабне голямата награда в риалитото, категорични са от екипа на предаването.

"Любовните истории са най-интересни и вълнуващи за телеманите" , обясняват продуцентите. Те припомнят, че един от най-смотаните участници в "Биг Брадър" - Мирослав, грабна сърцата на зрителите именно заради разправиите с жена си Елена, която му изневери в къщата, а след това го заряза най-безцеремонно.

Победителят в първия "Биг Брадър" Здравко Василев също си извоюва голямата награда благодарение на драмите си с жена си Христина, която го ревнуваше бясно, ревеше постоянно и накрая обяви, че дори е бременна. Самата тя взе, че спечели следващото издание "Биг Брадър Ол Старс", пак следствие на сълзливите истории с мъжа си.

Като най-голяма конкуренция на Жени обаче се очертава Данчето Христова. Естрадната прима е сочена за фаворит за първото място заради многото си фенове. "Със сигурност доста хора ще гласуват за нея, така че Калканджиева ще трябва да се бори със зъби и нокти", коментират запознати.

Последвайте канала на

Novini.bg
5880 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
22

2014.11.17 | 03:29

1
След като всичко е ясно в този просташки цирк защо изобщо ще го играят!

Добави коментар

Водещи новини