Най-удачната сексуална поза за мъже с болки в кръста

  • 11 септември 2014 14:00

  • 9353
  • 2
Най-удачната сексуална поза за мъже с болки в кръста
©

Канадски експерти определиха коя е най-удачната сексуална поза за мъже, страдащи от болки в кръста, пише в. "Дейли мирър".

Противно на наложилото се мнение, за оплакващите се от подобни болежки, най-препоръчителна поза не е по хълбок. Според учени от университета Ватерло в канадската провинция Онтарио, най-удачна в подобни случаи е "кучешката поза".

По време на тестовете екипът на д-р Натали Сидоркевич анализирал голяма база данни за движенията на гръбначния стълб по време на любовен акт. Били изследвани десет двойки, като била използвана инфрачервена техника и електромагнитни сензори за движение.

Д-р Сидоркевич заяви, че екипът й е изготвил препоръки, детайлите на които ще бъдат публикувани по-късно този месец. "Сексуалните пози, които са препоръчителни за едни болки в гърба, не се отнасят за тези хора, с друг вид оплаквания в гръбначната област", предупреждава специалистката. Но тя е сигурна, че дълго считаната за панацея поза по хълбок, не е най-препоръчителната, защото тя също натоварва кръста, допълва БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
9353 2

Коментари 2

Добави коментар

2014.09.16 | 14:22

1
За мъжа най-удачна поза, за да не го боли гърба е да е по гръб и да му правят свирка.
Agree

2014.09.16 | 14:22

2
Може и прав

Добави коментар

Водещи новини