Криско: Гледанията на „Видимо доволни” скочиха с 300 хиляди, заради СЕМ

  • 10 септември 2014 11:06

  • 4612
  • 5
Криско: Гледанията на „Видимо доволни” скочиха с 300 хиляди, заради СЕМ
© Булфото

„Скандалът със СЕМ вдигна гледанията на „Видимо доволни” с около 300 хиляди гледания. Темата е адски безсмислена. Много хора ги обвиниха, че налагат цензура. СЕМ пък дори нямат вина за това, защото те не са започвали нищо – първо, че няма какво да се направи, в парчето няма нецензурни думи. Цялата ситуация беше абсолютна измислица на една репортерка”. Това каза Криско пред Нова телевизия.

Според него ако бъде наложена цензура, ще трябва да се спрат 90% от парчетата, които се излъчват по телевизията и радиото. Той отказа да коментира спекулациите за скандал между него и Мика Стоичкова.

„Ходим понякога на участия с Мария Илиева – сега дори сме на турне, като финалът ще бъде в София на 14 септември. Сега сме с жива банда, което прави всичко по-различно. Всички мои песни са в рок варианти, например. Тогава ще дойде и Джеймс Артър”, допълни изпълнителят.

„Затова имаме псевдоними. Това, което изпълнителят пее, не значи, че това е той. „Няма кво да стане”и „Видимо доволни” са коренно различни например. Те са коренно различно състояние, в което се намираш. Новото ми парче ще излезе след около месец и половина”, заяви Криско.

Криско стана първия влязъл в къщата на "ВИП Брадър" за новия сезон. Той обаче няма да е сред съквартирантите, а го направи, за да запише нова версия на песента си „Идеал Петрофф” специално за шоуто.

„Не съм получавал покана да вляза в къщата на "ВИП Брадър". Още миналата година говорихме с продуцентите и казах, че не бих повторил. С екипа на предаването искахме да направим саундтрак на сезона. Стори ми се най-удачно да направим кавър на „Идеал Петрофф”, затова решихме да пренапишем текста, за да е в тематиката със соц-тематиката на шоуто”, каза той.

Рапърът каза, че би направил песен с някой от участниците в новия сезон на X Factor. "Моят фаворит е момичето от Варна - Гери-Никол Георгиева", завърши той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4612 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.06.11 | 17:55

4
krisko ili drisko iskal da stane Negar no stanal prosto edin tap mangal .tozi e vsi4ko drugo no ne i pevec ili opa PEVICA!!!! smqh palen ogligofren .normalno po cql den ni zalivat s pomiqta na tozi proshlqk i nai ve4e 4alga

2015.06.11 | 17:55

5
Има 8милиона гледания на въпросната песен , дъртата курва Лили Иванова не може и да сънува толкова !

2015.06.11 | 17:55

3
Простащината на Б.Б. изглежда симпатична, когато се сравни с тази на това същество - въобразило си че е творец!

2015.06.11 | 17:54

2
този наркоман май се мисли за звезда
века

2014.09.26 | 21:14

1
Тази песен е подкрепление на плана за опростачване на българина! Простотия голяма е и жалко, че М.И. падна толко ниско!

Добави коментар

Водещи новини