Искров се оправдава със закона за бездействието си, твърдят от АИКБ

  • 10 септември 2014 08:22

  • 2465
  • 1
Искров се оправдава със закона за бездействието си, твърдят от АИКБ
©

Г-н Искров (управителят на БНБ Иван Искров, б.р.) се оправдава със закона за своето бездействие. Сега го призоваваме да четем закона заедно и да му помогнем, но той отказа тази протегната ръка.

Това коментира в сутрешния блок на ТВ7 председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) Васил Велев по повод ситуацията с КТБ.

По думите му отговорностите за действията в момента са на БНБ и на нейния управител, Велев обаче чул, че Искров си бил взел дългосрочна отпуска.
Очевидно някой не му е позволил на Искров да поеме тази ръка, категоричен бе шефът на АИКБ.

Ако не беше се получил разрива между предприемачите Цветан Василев и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, ние щяхме ли да водим тези разговори, попита риторично Велев.
„Ако това не беше станало, аз мога да Ви гарантирам, че за 4-та поредна година КТБ щеше да бъде банка на годината“, категоричен бе той.

Васил Велев гостува заедно с вицепрезидента на КНСБ Николай Ненков и журналиста Петър Илиев от в. "Банкер", с които направиха кратка ретроспекция към срещата при главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в във връзка със ситуацията в КТБ.

Последвайте канала на

2465 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бургас

2015.01.20 | 11:58

1
.....И как така си е взел дългосрочна отпуска,кой му е разрешил да я ползува в тази криза? Защо не се потърси отговорност от неговия работодател? Престанете да ни правите на маймуни.....напрежението нараства лавинообразно и скоро може да избухне недоволството на маймуните !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини