Адвокат: Цветан Василев е в Белград и не се крие (видео)

  • 08 септември 2014 08:38

  • 4889
  • 0
Адвокат: Цветан Василев е в Белград и не се крие (видео)
© Булфото архив

Мажоритарният собственик на КТБ Цветан Василев се намира в Белград, съобщи адвокатът на банкера Константин Симеонов пред ТВ7.

Моето пълномощно е подписано в Белград, където се намира Василев, съобщи Симеонов. Според него в София това нещо много добре се знае. "Василев работи и не се укрива. Има много въпроси, по които трябва да работи - преди всичко за оздравяването на банката", каза още Константин Симеонов.

Според него Цветан Василев знае кой иска да съсипе Корпоративна търговска банка.

Адвокатът Константин Симеонов коментира, че не влиза в задълженията на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в да се занимава и да се опитва да направи нещо за оздравяване на КТБ. "Това не е негова работа - питайте него защо го прави. Ние с главния прокурор сме юристи, но по отношение на банката това е работа на икономисти и финансите", уточни още Симеонов.

Сегашното положение на Цветан Василев е неудобно за оздравяване на банката. Това е много сложно, но желанието да се прибере в България е налице, каза още адвокатът на банкера. Според него фалита на тази банка е с непредвидими последствия за страната.

Константин Симеонов от днес официално поема защитата на банкера Цветан Василев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4889 0

Свързани новини

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини