Каракачанов: Нека водачите от другите листи да слязат от джиповете (видео)

  • 04 септември 2014 10:25

  • 4436
  • 5
Каракачанов: Нека водачите от другите листи да слязат от джиповете (видео)
©

Лидерите на коалицията Патриотичен фронт - ВМРО - НФСБ представиха кандидатите за народни представители в листите на 23, 24, 25 и 26 многомандатни избирателни райони – София – град и София – област.

Водач на листата в 23-ти многомандатен район ще е лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. На трето място в листата е Карлос Контрера.

В листата им се е съгласил да участва и синът на Николай Хайтов - Александър Хайтов, обяви Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Евродепутатът Ангел Джамбазки представи листата в 24 район, която е водена от него. На второ място в листата е Юлиан Ангелов, след него са Султанка Петрова, Силвия Трендафилова. Няма нито една друга листа, която да е запозната толкова много с проблемите на София, заяви Джамбазки.

Водач в 25-ти многомандатен район е Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Трети в листата в Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на. Нашата листа е трудна, заяви лидерът на ВМРО и покани лидерите на БСП и ГЕРБ на дебат.

Време е да отстраним престъпните лица на българския преход, независимо от коя партия са, заявиха от Патриотичния фронт.

По време на пресконференцията стана ясно, че официалният старт на политическата им кампания се открива в неделя на 7 септември.

Валери Симеонов посочи, коментирайки енергийната тема, че покачване на цената на тока не бива да се допусне по никакъв начин. В сегашната цена на тока има достатъчно много резерви, това да не се допусне.

Относно ромските гета Симеонов коментира, че е медийна интерпретация на програмата на НФСБ превръщането на ромските гета в атракция. Създаване на атракционни гета не е програмата на НФСБ, подчерта Симеонов.

Нищо друго не искаме освен прилагането на закона, посочи още той.

Каракачанов подчерта: „Ние не сме антицигански организации.“

Каракачанов коментира и конфликта в Украйна, отговаряйки на журналистически въпрос. Вместо да се водят военни конфликти най-добре е да се седне на масата на преговорите, заяви лидерът на ВМРО.

От този военен конфликт губят не само украинците, но губим и ние, по думите му, тъй като това се е отразило дори и на туризма това лято.

Мисля да правя реална кампания, лично да се срещам с хората. Призовавам водачите от другите листи да слязат от джиповете, посочи лидерът на ВМРО.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4436 5

Коментари 5

Добави коментар

2014.09.06 | 16:00

5
най-накрая някаква по-нормална партия, която няма да си върти гъза все към чужбина

2014.09.05 | 12:44

4
DOLU NA KARAKACHANSKITE I SKATADGIISKI KUCHETA,PREDATELI SAMO ATAKA DA GIVEI VOLEN
BULGARIA

2014.09.05 | 12:44

3
ATAKA FOREVER! ATAKA FOREVER! OLEEE, OLE, OLE, OLEEEE!

2014.09.05 | 02:26

2
Боклук продажен, агент на ДС обиколи СДс, ББЦ, а сега и партията на селянина от Скат. жалки смешни националисти, купени от САЩ, за да са удобни и меки за тях..
nacional

2014.09.04 | 22:34

1
fsi4ki novi partii sa lapa4i i pera4i na pari nora ne im se doverqvaite

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини