Ревизоро: Патриотичният фронт няма договорка с Бойко Борисов

  • 03 септември 2014 09:28

  • 2042
  • 2
Ревизоро: Патриотичният фронт няма договорка с Бойко Борисов
©

Кристина Димитрова и Емил Димитров-Ревизоро тръгват към парламента. Те са част от листата на коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ И ВМРО".

"Това не е нещо ново за мен. В политическия живот влязох още преди 8 години, когато ме поканиха да участвам в Средна европейска класа и аз съм в изпълнителния комитет още от тогава”, коментира пред НТВ певицата Кристина Димитрова.

"Това е един вид шанс, ако мога с нещо да помогна във връзка с изкуството и културата. Ежедневно се сблъсквам с проблемите на хората в тази сфера, в която съм от 30 години”, допълни тя.

По думите й културата в момента е в абсолютна агония, а на нейно място се е настанил кичът.

"Когато бяха протестите хората от "Орлов мост” ме бяха номинирали в една класация, че биха желали аз да ги представлявам в парламента. Тогава най-много гласове дойдоха от Варна”, обясни своето желание да влезе в парламента Емил Димитров-Ревизоро, бивш директор на Агенция „Митници”.

Той отрече Патриотичният фронт да има договорка с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да бъде помощник на ГЕРБ, ако влязат в бъдещия парламент. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2042 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПИТАМ

2014.10.08 | 22:36

2
Б.Б..МАЙОР ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. РЕВИЗОРО -СИМЕОНОВО,ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ -АГЕНТ ИВАН+ПЪРВО ГЛАВНО,ЕДНО КОТИЛО.ВСИ ДЪРЖАВНА СИТУРНОСТ.
KUR ZA TODOR JIVKOV

2014.09.04 | 09:10

1
ДА ЕБA КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МАСТИЙ

Добави коментар

Водещи новини