Румен Петков: АБВ възникна заради лъжите на БСП

  • 02 септември 2014 19:21

  • 1511
  • 1
Румен Петков: АБВ възникна заради лъжите на БСП
©

Разчитаме на листите си. Те излъчват много интелектуална общност. В тях има редица известни професори, учени и интелектуалци.

Това каза пред камерите на БНТ кандидатът за депутат от АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той коментира темите МВР и контрабандата на цигари. "Не може да се държи за главен секретар човек, който дискредитира системата. В МВР огромната си част от хората, които работят са достойни. Нуждаем се от качествено нови закони за МВР и ДАНС, но след широк обществен дебат. Контрабандните цигари вече са над 50 процента. Това не може да става без участието на държавата. Служебното правителство се компрометира много с назначаването на Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната за шеф на митниците. При този човек беше един от най-тъмните периоди в митниците", каза още той.

"АБВ възникна заради лъжите на ръководството на БСП. Сега очаквам да излязат и да кажат, че пак ще строят АЕЦ "Белене". Излъгаха и за забраната за тютюнопушене. Апелът ми към гражданите е да излязат и да гласуват", завърши Петков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1511 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
атакларъ УМРЯ НА РЯЗАНИЯ НА ДОГАН

2014.09.06 | 14:00

1
АВЕ И ТИ СИ ЕДИН ЧЕРВЕН БОКЛУК

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини