Азис се крие от Атанаска

  • 02 септември 2014 17:14

  • 8503
  • 3
Азис се крие от Атанаска
©

Кралят на чалгата АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. пропищя от най-голямата си фенка – Атанаска от Павликени, която с резила си буквално се превърна в абсолютна сензация през последния месец. В манията си по Василка перхидролената ромка изпаднала в крайности да търси контакт с любимеца си по всевъзможни начини, само че звездата не иска и да чуе за нея и дори е готов да си издейства ограничителна заповед, пише „Всеки ден”.

Преди месец интернет пространството гръмна с домашно направените клипове на Атанаска Тушева от Павликени, която се обяснява в безграничната си любов към АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв.. Грозноватата визия на селянката, както и мекия й говор, я превърнаха в събирателен образ на феновете на чалгата, заради което тя бе масово осмяна в редица ТВ предавания и вестници.

Простодушната Атанаска, която неколкократно заяви, че мечтае да прави секс с АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., е пробвала на няколко пъти да се свърже с него чрез фейсбук и телефонни обаждания, само че звездата на чалгата отказал какъвто и да е контакт с нея. В социалната мрежа той дори не четял съобщението й, а на личния си мобилен телефон не отговарял на непознати номера.

Атанаска обаче е категорична, че ще продължи да преследва идола си, докато не постигне целите си. Перхидролката дори обмисляла да дойде за няколко дни в София и да спи пред жилището на Василка с цел да покаже на певеца колко много го обича и че му е наистина най-голямата фенка.

Самият АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. обаче е сериозно притеснен от набезите на нахалната си почитателка. Самият той разкрил пред приятели, че по никакъв начин не е впечатлен и дори заинтригуван от простодушната мома от Павликени, а напротив – срам го е, че тя олицетворява масата му фенове – прости, евтини и неграмотни. Певецът дори е готов да си издейства ограничителна заповед, за да е сигурен, че чудото от Павликени няма да го доближи.

Последвайте канала на

Novini.bg
8503 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.09.05 | 19:56

1
Колкото и да плюете Азис, той е свестен човек, за разлика от феновете му.

2014.11.02 | 21:33

3
боли ме ... за азис! боли ме ... и за атанаска!
Onq s bradvata

2014.11.02 | 21:33

2
Кажи честно, ко речи?

Добави коментар

Водещи новини