Изнасилвач продължава да стряска жените в кв. Меден рудник в Бургас

  • 02 септември 2014 16:25

  • 2885
  • 2
Изнасилвач продължава да стряска жените в кв. Меден рудник в Бургас
©

След като вчера съобщихме за арестуван маниак, блудствал с различни жени в бургаски квартал "Меден рудник", се очакваше жителите на квартала да се успокоят. Да, ама не.

Пореден извратеняк всява паника в жилищния квартал. Този е не по-малко опасен. Жителите на блок 474 са в ужас, тъй като точно там е нападнал една от жертвите си, пише Флагман. 45-годишна бургазлийка, която живее в блок 474, е една от жертвите на изнасилвача. Г.П. е вдовица от скоро, прибирала се сама по тъмно. Чула е стъпки зад гърба си и забързала крачката. Влязла във входа, а след нея нахлул непознат мъж. Тъй като Г. живее на осмия етаж, решила да не чака асансьора, а да побегне по стълбите. Мъжът обаче хукнал след нея. Хванал я на площадката между втория и третия етаж. Запушил устатата й, повалил я на земята и й свалил гащите. Жената се дърпала, опитвала се да се отскубне, давела се от уплахата. Мъжът й ударил юмрук в лицето. В същото време спряла кола пред входа, двигателят още работил, но изнасилвачът се уплашил, че може да го хванат на местопрестъплението и побягнал. За щастие с Г. не се е случило нищо сериозно, но жената все още е в шок. Съседи разказват, че Г.П. се е затворила в себе си, прибирала се след работа и рядко излизала след инцидента. Тя има дъщеря, която живее в друг блок.

Съседите добавиха как снощи отново са идвали полицаи, за да ги разпитват. В съседния вход има и още една пострадала по аналогичен начин жена, тя е от турски произход. Предполагат, че същият мъж се е опитал да я насили. Днес и двете жени не си бяха вкъщи. Другата жертва на извратения тип е майка на малко момиченце от вход 1 на блок 601 в комплекса. Засечката станала пред блока, но жената също успяла да се измъкне. Хората са настръхнали, обмислят варианти да слагат камери край блока, тъй като там живеят много млади момичета.

Жители на комплекса разказват, че често засичат ром, който си сваля гащите и си вади члена. Ромът мастурбирал пред жени и деца. Те разказаха още един случай за майка с малко дете, която била нападната от рома. Той обаче се уплашил от крясъците й. Той се разхождал около ресторант, който е в непосредствена близост до блок 474. Описанието на му не отговаря на това на арестувания Христо Стефанов – Лещата, който също нападал жени, употребявал сила, а някои от жертвите му били нахапани и с отскубнати коси. Вторият бандит не докосвал парите на жените. По непотвърдена информация изнасилвачът е арестуван и си е признал престъпленията. Припомняме, че Христо Стоянов - Лещата също бе арустуван на 21 август с обвинение за блудство и грабеж.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2885 2

Коментари 2

Добави коментар
Любо Сифилиса

2014.09.03 | 11:33

1
Любомир Ангелов от Бургас спри да тормозиш хората бе цървул атакаджииски, нали си грозен като крокодил и не ти пускат, та си започнал а гониш жените пффф

2014.09.03 | 11:33

2
boiko kurvata se e maskiral-i e iskal niakoi da go i3nasili ili da mu pravi minet,igrael si e s malkata meka pishka da privleze niakoi tupkaz-------KURVA.....

Добави коментар

Водещи новини