Окачиха билборд "Господ: Аз обичам секса!" в американска църква

  • 02 септември 2014 11:00

  • 2375
  • 5
Окачиха билборд "Господ: Аз обичам секса!" в американска църква
© Getty Images/Guliver

Църква в Пенсилвания рекламира чрез билборд проповедите, в които се твърди, че Господ обичал секса, съобщава в. "Хъфингтън пост".

На магистрала Route 309 последователи на вероизповеданието са наели билборд, в който се рекламира неговата дейност. Възобновената църква проповядва Божи секс на паството в Уилкис Баре. На наетия от нея билборд е изписано: "Господ: Аз обичам секса!"

Рекламната кампания на деноминацията е центрирана около Песента на Соломон. Пастор Дан Никълс сподели пред вестника: "Ние искаме да подскажем, че Библията е обърната с лице към всекидневните проблеми на хората. Когато говорим за сексуалност, Господ е изобретателят, авторът и създателят й!"

26-годишният свещеник твърди, че християнската общност в града не е възприела много добре неговата църква. "Евангелистите понякога се цепят и се противопоставят едни на други. Но това не ни смущава!"

Според пастора американската култура е станала много дръзка, така че и църквата не трябва да говори на вярващите за проблемите им със заобикалки, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2375 5

Коментари 5

Добави коментар

2014.09.03 | 15:15

5
Мохамед е обичал секса, не случайно е имал 20 жени и е спал с 9 годишно момиче. Бил е по извратен даже от последователите си главорези.
kostadi

2014.09.03 | 12:45

4
eto tovae amerika v koiato nashte sa se obleshteli i nia davat za primer v edin hram pravat amfetamini v druga sex tovali iskat nashte lumpenosoroska pasmina da no otrezneiat tia budali ida imat malko rodoluybie i strah ot bog

2014.09.03 | 12:45

2
Богохулници. Господ обича любовта, мира, добротата, не оргийте, грехопадението и мерзостта.
3

2014.09.03 | 12:45

3
Къде точно прочете оргия?Или секса е мерзост и ли грях?Грях е секс с жена,с която не си сключил брак пред Бог( т.е. блудство).Библията(там където пише какво е казал Бог),ни учи че след като си се оженил тялото на жената става собственост на мъжа и тялото на мъжа става собственост на жената(т.е. едно цяло)
3

2014.09.02 | 22:30

1
"4 Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, 5 не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, 6 не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, 7 всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи."1 КОринтяни 13 Това е което е любовта,но любовта на Бог към човека.Сексът е начина двама души да бъдат едно цяло,да съзададът семейство..все неща които Бог е измислил.

Добави коментар

Водещи новини