Румяна Бъчварова: Не е обсъждано да бъда вицепремиер в следващия кабинет

  • 02 септември 2014 09:28

  • 1803
  • 0
Румяна Бъчварова: Не е обсъждано да бъда вицепремиер в следващия кабинет
© Булфото

Преференциалният вот предполага някаква свобода на избирателите, но в ГЕРБ ситуацията е такава, че заради това, че хората се познават добре и вече са участвали в предишни кампания, с малки изключения, желанието е да бъдат привлечени повече гласове, а не да се размести самата листа. Това за мен е уникалната разлика между листите на ГЕРБ и листите на останалите партии, каза пред БНР Румяна Бъчварова, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и водач на листата в 24-и многомандатен район.

Очакваме на тези избори да се търсят алтернативите на досегашното управление. Необходимо е всяка партия да каже за какъв тип данъчна политика е, как ще напълни бюджета, да каже как ще помогне на българския бизнес, защото ключът към всеки един от останалите проблеми е в осигуряването на растежа и по-доброто състояние на икономиката.

Бъчварова отрече и вчерашната информация, че ще бъде вицепремиер в следващото правителство. По думите й из редиците на ГЕРБ не се водят разговори за това кои ще са министрите, ако партията спечели. Може би Борисов мисли за това, но ние в момента се занимаваме с програмата. Личните ми усилия са насочени към това да имаме ясна програма и работим по всички сектори, допълни още Бъчварова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1803 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини