Искат премиерът да се отчита в YouTube

  • 02 септември 2014 07:12

  • 928
  • 1
Искат премиерът да се отчита в YouTube
©

Премиерът и екипът му да се отчитат всяка седмица пред народа с доклад в YouTube по примера на американския президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият. Това предлага гражданин с писмо до Министерския съвет като мярка за по-голяма публичност на властта, пише "Монитор".

Настояването е човекът на премиерския пост, който в момента е Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска, да посочва какво е свършил през изминалата седмица и какви са плановете му за следващата. В обръщението си през сайта за видеосподеляне изпълнителната власт може да посочва и с какви пречки се е сблъскала през съответния период и какви стъпки е предприела за преодоляването им.

Друг гражданин пък дава идеи за промени в Изборния кодекс, които да дадат възможност на повече партии да излъчат депутати. Предложението му е бариерата за влизане в НС да се намали от 4% на 1%, защото в момента голяма част от гласоподавателите оставали без представителство в Народното събрание. Според действащия Изборен кодекс при спечелване на над 1 на сто от бюлетините партиите получават право на държавна субсидия, но не и на места в парламента.

Последвайте канала на

Десислава Станева
928 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.09.02 | 20:47

1
Не е редно през тази вражеска ползвана от черни убиици антиприродна разработка се нанасят тежки увреждания на всички..Както виждате Барак Обама е неприятно увреден от година и нещо ..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини