Манолова: Всички знаят, че служебното правителство е резервният план на ГЕРБ

  • 01 септември 2014 14:41

  • 5238
  • 47
Манолова: Всички знаят, че служебното правителство е резервният план на ГЕРБ
©

Много се надявам служебното правителство да не пипа в Кюстендилска област по бруталния начин, по който го прави в цялата страна. Това заяви пред журналисти Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, водач на листата на „БСП – лява България” за Кюстендилска област, цитирана от „Фокус”.

Според Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за никого вече не е тайна, че служебното правителство е резервният план на ГЕРБ, ако не се представят добре на изборите – това правителство да продължи да управлява. „Затова и те се захващат с какви ли не дългосрочни планове и перспективи, а на гледат най-важното – подготовката на честни избори. Няма как изборите да са честни, ако служебното правителство работи за една политическа сила, ако реанимира нейните кадри и ги връща на всички нива на управлението, ако води пропаганда, изопачавайки фактите в интерес на ГЕРБ и внушавайки страхове в българските граждани, че ако ГЕРБ не получи достатъчно гласове, на 5 октомври едва ли не ще има апокалипсис в България”, заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Според нея нищо подобно няма да се случи, а самото служебно правителство ще бъде много изненадано от резултатите на 5 октомври. „Те прекаляват с натиска, прекаляват с уволненията, прекаляват с назначенията на кадри на ГЕРБ, прекаляват с внушаването на страхове за режим на тока, глад и мизерия”, заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Тя допълни, че хората не са очаровани от това, което виждат в лицето на служебното правителство.

Тръгваме със самочувствието на победители, увери Манолова след подаването на документи за регистрация в Районната избирателна комисия. „На последните национални избори – европейски и парламентарни, БСП винаги е била първа политическа сила. Ще водим позитивна кампания, ще повторим още веднъж на гражданите на нашата област това, което правителството, излъчено с мандата на БСП, направи за Кюстендил и областта. Твърдим, че е направено повече отколкото други управления”, заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Тя отново припомни направеното до момента – улици, тротоари, детски площадки, Римската стена, Здравният център и балнеосанаториума, както и сградата на КНСБ. Има и други проекти, които не са довършени и които ще бъдат предизвикателство за следващия мандат. „Определям като най-важна нашата работа по една сериозна инвестиция, на една сериозна австрийска фирма, завод с 1 000 работни места, за над 20 милиона, което започнахме в този мандат и не сме успели да приключим”, допълни Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Според нея, ако кюстендилци гласуват доверие, регионалните проекти ще продължат. „Нашето предимство, пред останалите политически сили, е че това което сме направили може да се види. Това е нашият капитал, с който тръгваме на предстоящите избори”, заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Тя изрази предположение, че в Народното събрание, противно на очакванията на социолозите, ще влязат много по-малко политически сили. „Ние се борим за това да сме първа политическа сила и да имаме най-много гласове от Кюстендилска област, което е реалистично. Реалистично е да се борим и за два мандата. Най-вероятната прогноза е 2 мандата за БСП и два мандата за ГЕРБ, с повече гласове за БСП”, прогнозира Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

5238 47

Свързани новини

Коментари 47

Добави коментар
ВЕЛИНСКИ ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

2014.09.02 | 16:57

47
ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ СКЪЛЪПИ КОСТИНБРОД-ТИ С БАРЕКОВ!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ПОНЕ МАЛКО???

2014.09.02 | 06:29

31
Ами вие от БСП не сте ли "Б" отбора на ДПС? За ГеРБ знаем, че са "В" отбора на ДПС и Турция, но вие сте "Б" отбора и повече си приближавате до тях.
versaux

2014.09.02 | 16:56

46
Тръгваме със самочувствието на победители, увери Манолова..... Ха Ха Ха..... Вие и на предишните избори тръгнахте така, а накрая се осрахте до ушите......

2014.09.02 | 16:56

45
Мая, пак била победителка !Горката кокошка, тя си мислеше че е хванала дядо Господ за шлифера а сега какво ? Пак избори, пак среднощни сигнали, пак „двойни дъна”, пак цацарунгели и барековци, тц, тц, тц !
българин но не от аТка,и БСП!

2014.09.02 | 16:56

44
Що за наглост имате ,червени помяри!к Как дойдохте на власт бре пача миризлива,заедно с оная курва Бареков сътворихте Костинбродската афера,откраднахте 6 милиарда заеми и държахте тока на ниска цена изкуствено,източихте по най-наглия начин КТБ и ЗАЩО? Защото ви е за последно да имате правителство и крадяхте като обезумели а простите българи ви вярваха! Бесило,бой и пак бесило докато се разложите мърши долни!!!!!

2014.09.02 | 16:56

42
Nima da se kosish,vsichki sa mrasni KOMUNIAGI !Istinata e -terminal 2 na aeroporta !
ТРИ В ЕДНО

2014.09.02 | 16:56

43
ДОКАТО ИМА ПРОСТИ И НАИВНИ ЩЕ ИМА БСП,ВОЛЕН И КА ПУТА.
МЪКА

2014.09.02 | 16:56

41
Майчето гладна кокошка просо сънува, син език ли я хвана мъкаа,БАРЕКА гръмотевица ли го удари вампир ли мозака му изпи мъкаа СИДЕРОВ СУЛТАН ли стана ВАЛИЯ ли мъкаа само бат САЛИ за избори се стяга учебник по РОДОЛЮБИЕ пише за изстрадала БЪЛГАРИЯ МЪКАААА
Соросоидни курви яд ли ви е?

2014.09.02 | 16:56

40
Яд ли ви е че една жена защитаваща социалистическата кауза и не продажна, изглежда естествено по млада и секси от вас продажни боклуци? И със 100 пластики и силикони пак няма да я стигнете. Айде, чакам минусите от всички педеруги! Да може да ги изброим колко са на брой!
Дедо Гиц

2014.09.02 | 16:56

39
Пораженците никога не побеждават.
Бате Данчо

2014.09.02 | 12:55

38
Аз съм заклет комунист и съм на 70 лета. Ама си мечтая да съм на 29 и да имам любовница като Майчето.

2014.09.02 | 12:55

37
А, крепостниците на Ковашки ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини