Заловиха 14 нелегални имигранти за ден

  • 01 септември 2014 08:47

  • 850
  • 2
Заловиха 14 нелегални имигранти за ден
©

Гранични полицаи са заловили 14 нелегални имигранти за ден.

Първият случай е при проверка на товарен автомобил на ГКПП - Капитан Андреево. Камион "Даф", който влизал в страната от Турция, бил проверен с газ-анализатор и така са открити шестима нелегални имигранти, съобщиха от МВР. Камионът е управляван от 41-годишен турски гражданин. В товарното помещение са установени завишени стойности на въглероден двуокис. Граничните полицаи открили там укрити шестима нелегални имигранти без документи за самоличност - двама мъже, жена, двама младежи и момиче. Те заявили, че са сирийци. Шофьорът е задържан, срещу него е образувано бързо производство. Нелегалните пътници са подали молби за бежанци и са настанени в Разпределителния център в Елхово.

По случая в ГПУ-Свиленград е образувана проверка.

Същият ден на ГКПП-Лесово пристигнал за влизане в страната товарен автомобил "Ивеко", управляван от 57-годишен турски шофьор. Граничните полицаи извършили проверка с газ-анализатор, при която в товарното помещение са открити петима чужденци - жена и четирима мъже. Трима от тях имали сирийски паспорти.

Водачът и нелегалните пътници са задържани в ГПУ-Елхово.

По-късно същия ден на ГКПП - Лесово са задържани още трима имигранти, мъже, опитващи се да влязат нелегално в България, укрити в товарен автомобил "Рено". По техни данни, тримата нелегални пътници са граждани на Мианмар. Заедно с шофьора, 53-годишен мъж от Хасково, те са задържани в ГПУ-Елхово.

Последвайте канала на

Десислава Станева
850 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
4534

2014.09.01 | 11:45

2
А ТАКА ПОНЕ НИЕ МЛАДЕЖИТЕ КАТО СЕ САМОУБИВАМЕ ДА ИМА КОЙ ДА ПРАВИ ДЕЦА НА НАЩЕ ПРЕКРАСНИ ЖЕНИ БЪЛГАРСКИТЕ !!!

2014.09.01 | 11:44

1
prostitutkata tikva gi puska-obiza re3ani da go zukat

Добави коментар

Водещи новини