Полицаи спипаха крадец докато прескача тераса

  • 31 август 2014 11:40

  • 1632
  • 1
Полицаи спипаха крадец докато прескача тераса
©

Kрадец увисна на терасата на болна жена като с единия крак прекрачи в жилището й, когато го стресна минаваща по пътя патрулка.

Само приближаването на полицаите спряло 23-годишния криминално проявен Николай Тодоров да нахлуе в дома на 75-годишната Стойка Грудевапредаде "Флагман". Тодоров скочил от прозореца и побягнал, но бил заловен от униформените служители. Жената е силно притеснена. „Имах истински късмет, иначе не се знае какво можеше да се случи. Цял ден не мога да се съвзема, болна жена съм и този инцидент допълнително ме разстрои. А ако крадецът беше влязъл в дома ми, щеше да е истински ужас. Какво ще ми вземе – лекарствата ли, нямам нищо друго”, трепереща каза потърпевшата бургазлийка.

Нейният дом е един от многбройните в жилищните блокове в Бургас, на пръв поглед с нищо не се отличава, за да привлича вниманието на крадците. Намира се в осеметажен блок, входът се заключва с домофонна уредба, а терасата е остъклена. Вратата на апартамента е метална.

Жената си легнала, без изобщо да подозира, че може да стане обект на нападение на крадци. Въпреки всички взети мерки, се оказало лесно влизането в жилището й. Николай се качил на козирката над входа и от там успял да отвори прозореца на терасата й. Вече се приготвял да влиза вътре, когато го спипали полицаите, минаващи на нощен обход пред блока. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1632 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.08.31 | 21:09

1
Циганела ли е?

Добави коментар

Водещи новини