Мъж прогони койот с прахосмукачка

  • 30 август 2014 18:49

  • 2029
  • 2
Мъж прогони койот с прахосмукачка
© Getty Images/Guliver

Канадецът Дейвид Иистхоуп беше изправен пред неочаквано горско предизвикателство в собствения си дом. Един обикновен ден той слязъл в дневната на къщата си в Калгари и когато решил да пусне телевизора, едва не получил инфаркт от шокиращата съвсем реална гледка. През задния вход на къщата му се промъкнал незабелязано койот, който спокойно си се разхождал из стаите, съобщи NEWS7.

Мъжът обаче показал завидни рефлекси и веднага прибрал дъщеря си и котката в банята и ги заключил. След това той се изправил смело въоръжен с прахосмукачката си срещу дивия звяр. Дейвид атакувал животното с включения уред. Койтоът се изплашил от силния звук и побягнал.

Канадецът разказва за смелата си постъпка, като посочва, че в квартала, в който се намира домът му, редовно се появяват гладни койоти, търсещи храна по кофите за боклук. Той предполага, че животното е било привлечено от миризмата на котката.

Едно е сигурно живеещите в този квартал на Калгари не бива да залагат на безшумни прахосмукачки, ето че досадния звук имал животспасяващи предимства.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2029 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
феномен

2014.09.03 | 16:15

2
смасващо и страхотно
дани славкова

2014.09.03 | 16:15

1
новините герб пулни коиот

Добави коментар

Водещи новини