Анджелина Джоли не покани баща си на сватбата

  • 30 август 2014 18:27

  • 8476
  • 5
Анджелина Джоли не покани баща си на сватбата
©

Cлед 7 години съвместен живот и 6 деца Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския най-после се ожениха. Двамата си казаха “да” на тайна церемония в имението им във Франция “Шато Миравал”. Бащата на актрисата - Джон Войт, не е присъствал на сватбата, а и не е бил поканен, пише "24 часа".

По същото време той е бил на церемонията по връчването на отличията. Говорителят му съобщи, че е разбрал за сватбата на дъщеря си от интернет и пожелава много щастие, както и че се радва да нарече Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в официално свой зет. Двамата с Джоли са в обтегнати отношения от години, заради разводът му с майката на актрисата. Тя вини баща си, че с развода причинил доста психически травми. Преди няколко години двамата бяха затоплили отношенията си, но временно. Новият разрив се е случил заради роля на Войт в сериал, в който играе изключително жесток убиец. Анджелина сметнала, че това дава много лош пример на внуците му, и отново прекратила контакт с баща си.

Булката е била придружавана до олтара от двете осиновени момчета - Мадокс и Пакс.

Единствените излезли снимки досега са на фотографката Алисън Джаксън. Тя е известна с това, че е фотограф на личните събития на едни от най-прочутите знаменитости в света. Тя бе човекът, който засне сватбата на принц Уилям и дюкесата на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8476 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.09.15 | 12:22

5
Оженили се, мхм, сега чакаме да се разведат! Кой ли пък го интересува?
Be In Sports

2014.09.14 | 00:13

4
Ako se chudite koi e serialA,tova e'' Ray Donovan''. Davat go po HBO v ponedelnik ot 9.05PM,inache moje I ot ZAMUNDA.Igrae Irish Catolik MOB Mike Donovan.Brutalen I charoven dyrt psihopat I est 100% bashta na Angelina,tyt na Brad Pit I dqdo na vnucite si!!!;)))
Duke

2014.09.13 | 13:44

3
Я вижте д-р Велинов пластичния хирург какъв кон си спретна до него хахаха
шшш

2014.09.13 | 13:40

2
Мастия с 1 млн пластики по лицето. С нехубаво тяло, много вдървено като структура. Но какво ли не прави пластичната хирургия - чудеса! Дръпнати нагоре очи, пооформен нос, изваяни скули - няма и следа от бузите, оформена брадичка, изцяло премахната леко пухкава гушка. Анджи, който и да се подложи на тези интервенции, ще е суперкрасив! Ти си много хубава, но не природно. Природно си голяма симпатяга. Нищо повече. :-)

2014.09.13 | 13:39

1
Храни куче да те лае! Стига с тая Анджелина - вече 5 дни не сте ни занимавали с мика стоичкова, ако може нещо да драснете, че не можем без нея...платени лакеи такива!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини