Сидеров даде служебния военен министър на Цацаров

  • 30 август 2014 10:37

  • 4838
  • 63
Сидеров даде служебния военен министър на Цацаров
©

Лидерът на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа сигнализира главния прокурор заради разпространената в публичното пространство визия „България в НАТО 2020”, изготвена от екипа на служебния военен министър Велизар ШаламановВелизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 г. в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен медал, в която Русия е обявена за враг на България, съобщиха от пресцентъра на националистите.

В стратегията се излага позиция, че нарастването на военния бюджет на Русия представлява сериозна заплаха за нашата сигурност. Основните рискове за България според служебния военен министър Велизар ШаламановВелизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 г. в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен медал са отделени в пет категории. На първо място според военното министерство е „хибридната война, съчетаваща конвенционални методи с похвати от партизанска, кибернетична и информационна война, както и с действия противоречащи на международното право“.

На второ място е „засилването на способностите на Русия за конвенционални военни действия“, което остро провокира „националните ни способности за отбрана“. Екипът на Велизар ШаламановВелизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 г. в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен медал посочва фокусирането на Русия в „технологии за нощни операции, повишено наблюдение над целия електромагнитен спектър, употреба на безпилотни самолети и роботи, защита на тялото и особено значително увеличения обсег на оръжия за индиректен обстрел“. Подчертано е, че в българската армия такива способности отсъстват.

Третият риск според екипа на Шаламанов е „Активното и повсеместно пропагандиране на руската политика, особено с посредничеството на български политически и икономически субекти и медии, или недържавни организации е явна информационна война, подкопаваща интегритета на институциите и държавността и атакува директно националните демократични ценности, дух и воля“.

Четвъртият риск, който са посочили от кабинета на служебния военен министър Велизар ШаламановВелизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 г. в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен медал, са икономическите последици от изострянето на отношенията между Русия и Запада и наложените двустранни санкции. Петият риск, който е посочен във визия „България в НАТО 2020” е „огромната вероятност за разпалване на съществуващите в постсъветското пространство замразени конфликти“. С изброеното до тук служебният военен министър Велизар ШаламановВелизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 г. в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен медал официално казва от името на България пред Света, че Русия е заплаха за националната ни сигурност.

Според Чл. 98. от НК, ал. (1) Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години. Според ал. (2) Същото наказание се налага и на онзи, който извърши действие с цел да предизвика война или друго враждебно действие против републиката.

По-нататък в сигнала Сидеров изтъква, че с този документ военното министерство и лично служебният военен министър Велизар ШаламановВелизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 г. в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен медал, прави една безпрецедентна дипломатическа грешка и въвлича България във война. В момента у нас, се провеждат учения, с участието на американски бойни самолети. На територията на България тече свръхсекретно учение с американски бойни изтребители, наречено „Тракийски орел", като за него няма взето решение на Министерски съвет. За тези действия Шаламанов и Близнашки дължат отговор на обществото. Те трябва да кажат, защо се провеждат тези учения, каква военна техника се използва, както и какви точно са самолетите и товарите, пренасяни с тях.

Според експерти американските изтребители, които участват в тези учения в момента в България имат обхват на действие 2000 километра. По права линия разстоянието от Пловдив до Севастопол е 700 километра. Следователно тези самолети могат да участват в бойни действия, включващи нападения над Кримския полуостров, веднага след като американските ръководители наредят на киевската хунта нападение над Крим. Излитайки от базите в България, американските изтребители могат да стигнат до там и да нанасят удари, което на практика е въвличане на страната ни във война с Русия. Тези действия се извършват със съгласието на служебния кабинет, който няма друга задача и друга цел, освен да подготви провеждането на извънредните избори за Народно събрание.

С оглед на изложеното, Ви моля, да възложите проверка дали с действията си служебният военен министър г-н Велизар ШаламановВелизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 г. в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен медал е извършил престъпления по Глава първа – Престъпления против Републиката от особената част на Наказателния кодекс или други състави от НК и съответно да бъде подведен под наказателна отговорност, пише още в сигнала до Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4838 63

Свързани новини

Коментари 63

Добави коментар
аман

2015.05.02 | 19:18

63
От умници!Нали тези западни лидери на времето ни хвърлиха на Сталин?Чърчил и Рузвелт ни бомбандираха,а после ни ХАРИЗАХА.И стига сте лаяли по Сидеров.Кой е по-добър???Напишете и с ръце и крака ще гласувам за него!Ама,де го?Не виждате ли,че затъваме вече 25г.какво остана от всичко,което го ИМАШЕ?Не комунист,а реалист трябва да си,за да видеш нещата в техния смисъл!!!

2015.05.02 | 19:13

62
Защо ми се струва,че екипът на шаламанов малко е сбъркал посоката на истинската заплаха.Като че ли тя е малко по-на юг,където една ислямска държава с имперски амбиции трафикира ежедневно стотици "имигранти"/разбирай и немалко терористи/ през границата ни.Пък може и да не съм прав...знам ли, днес е трудно да разбереш кой е добрият и кой е лошият.
СЛЕД ИЗБОРИТЕ БСП И АТАКА НА БОКЛУКА

2015.05.02 | 19:08

61
А на Любо Аналното от Атака -- полов привет на майка му !!!
ДО ВСИЧКИ КУХИ ЛЕЙКИ

2015.05.02 | 19:08

60
АКО НЕ БЕШЕ PУCКАТА ОКУПАЦИЯ ПРЕЗ 09.09.1944, БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е БОГАТА КОЛКОТО АВСТРИЯ
хсдхас

2014.09.01 | 08:31

9
Има и мислещи хора в България! Браво! Много добре казано!!!!
КРОКОДИЛА ТАШЕВА И КУРВАТА волен ФЕСА

2015.05.02 | 19:07

59
EX KURWO DOLNA
ЯЛОВИЯ ДЯДО сидерас МИРИШЕ НА ПРЪСТ

2015.05.02 | 19:07

58
ТОЗИ ДЯДКА НИЩО ПОЛЕЗНО НЕ Е НАПРАВИЛ ВЪВ ЖИВОТА СИ ДАЖЕ И ЕДНО ДЕТЕ НЕ Е ОТГЛЕДАЛ БОКЛУК КОМУНИСТИЧЕСКИ

2015.05.02 | 19:07

57
Грешка след грешка допускат "калинките", които Бойко назначи чрез мистър Бийн.

2015.05.02 | 19:07

56
Некадърниците на Лизашки, заедно с Плевела, явно наистина опитват да ни вкарат във война с Русия.
воленуглу ПРИ ЛУКАНОВ СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛЯ

2015.05.02 | 19:07

55
МАРШ ПРИ путю БЕ ГОВНО РЯДКО БЪЛГАРИЯ Е ВЪВ НАТО ПРОСТО ЖИВОТНО И ЩЕ ВОЮВАМЕ ЗА УКРАЙНА

2015.05.02 | 19:07

54
Бат Боко отдавна се слага на американците и цели да ни скара жестоко с руснаците. Сега действа чрез служебния си кабинет.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини