Елен Колева върна апартамента

  • 29 август 2014 08:59

  • 11760
  • 3
Елен Колева върна апартамента
© Булфото

Изключително бурен развой на събитията търпи последната раздяла между бизнесмена Александър Найденов - Майонезата и вече бившата му държанка Елен Колева. Разлъката и този път не остана скрита под чаршафите, след като майонезеният бос изригна срещу доскорошната си половинка, пише "Всеки ден".

Хубавата актриса в опит да запази достойнството си след скандално интервю на Александър Найденов, заяви че се отрича от всички подаръци, дадени от бившия й. Тя е върнала дори шикозния апартамент от 120 квадрата, намиращ се в престижния столичен квартал "Павлово". Жилището й е подарено от Найденов преди година и половина.

Елен Колева била вцепенена от новината, че бизнесменът я напуска завинаги. Близки до актрисата споделят, че шутът, който  Александър й изритал, буквално й дошъл като гръм от ясно небе, тъй като тя смело крояла планове за бъдещето с милионера.

Сашо Майонезата откровено съжалява, че толкова късно е натирил възлюбената си, тъй като тя системно му изневерявала. В това се уверил благодарение на факта, че наел фирма, която да подслушва телефона й, и редовно следял кореспонденцията й във Фейсбук. Бизнесменът имал доказателства за системни изневери на бившата си с двама мъже, все от актьорската гилдия, но запознати с палавото поведение на Елен споделят, че е прекалено оптимистично Найденов да си мисли, че бившата му е изневерила едва с двама мъже.

"Александър е подслушвал телефона ми, което не му прави чест", коментира актрисата. Обвиненията в изневяра Колева определи като "абсолютна параноя", дължаща се на напредналата възраст на Александър. Тя не крие, че постоянно купища мъже я ухажват, но докато е била с Александър, никога не е погледнала друг, камо ли да си легне с него, кълне се театралката.

Последвайте канала на

Novini.bg
11760 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
мдам

2015.07.10 | 23:02

3
тя си е хубавиця, а той къде е тръгнал на тия години с увисналите си меса.. какво иска тя да го гледа в очите ли тоя нешастнок заряза семейството си заръди нея, наистина не му прави чест да плаче в ефир!!!! СМЕШНИК!
Майстора

2015.07.09 | 21:17

2
А тези кои са ?

2015.07.09 | 21:17

1
Важното е младите да се обичат - парите не са важни!

Добави коментар

Водещи новини