Станишев: За БСП Кирил Рашков никога не е бил галеник

  • 27 септември 2011 15:07

  • 1884
  • 4
Станишев: За БСП Кирил Рашков никога не е бил галеник
© Булфото

Посещението на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в в село Катуница вчера не  успокои обществото, заяви на брифинг Михаил Миков, депутат от Коалиция за България.

Според него – парламентът е мястото, където трябва да се яви министърът на вътрешните работи, за да каже какво знае по случая. Две години ГЕРБ разбива институциите, парламентът има най-ниското ниво на доверие през последните 20 години. Две години съдебната власт е заклеймявана с повод и без повод.


Миков попита - как Младежката организация на БСП е намерила в интернет публикацията на внука на Кирил Рашков, съдържаща заплаха, а полицията не е могла да я намери.


По думите на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, депутат от Коалиция за България, става дума за абсолютна управленска немощ и безсилие на полицията и за неадекватни действия. След отправената заплаха от внука на Кирил Рашков „Който ме мрази, от катастрофа да пукне” и последвалата катастрофа, полицията е трябвало да арестува Кирил Рашков и близките му. Никой не носи отговорност за неадекватните действия на полицията. Няма никаква превантивна работа на правоохранителната система, смята Петков.

По негово време са няколко преписките срещу Кирил Рашков. При една от тях са иззети контрабадни стоки – два камиона с кафе. Подавани са десетки сигнали в компетентните органи и няма нито един неразследван случай в периода 2005 - 2008 г. За този период, съвместно с Агенция „Митници” районът, в който Рашков преди това е произвеждал незаконен алкохол, е наблюдаван ежедневно. В периода 2005 - 2009 г. включително незаконен алкохол от страна на Кирил Рашков там не е бил произвеждан, категоричен е Петков. Според него неетнически сблъсък се етнизира и се политизира, в резултат на което се стига до безредици в цялата страна. Ръководството на Столична община носи отговорност за насаждане на омраза у хората, посочи още той. БСП никога не е търсила подкрепа от Кирил Рашков и от такива като него, отбеляза Петков.

Лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на смята, че е можело да не се стига до този гняв на хората за самоуправство, ако полицията бе задържала виновните за това престъпление. Кирил Рашков го пазят като зеницата на окото. Колко хора в България без никакви доказателства бяха проснати на пода, задържани с месеци в килия без никакви доказателства, коментира Станишев. Той даде пример с ареста на Борислав Гуцанов от Варна. „За БСП Кирил Рашков никога не е бил галеник. Не е тайна, че той винаги е декларирал публични своите десни убеждения”, допълни лидерът на БСП.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1884 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
владо

2014.01.23 | 12:44

4
Айде стига с тия простотии Серго - кат че ли при вас не беше същoтo?! Р. Петков си пиеше кафето с "интересните" братя Галеви,4 год. уж "осъждахте вашите хора" братя Маргини и видяхме колко ги осъдихте!Цар Киро си е плащал на всяка власт за да е недосегаем и ти го знаеш много добре! Не ти прави чест да яхкаш една трагедия за да си вдигаш рейтинга - от 20 год. циганите стават все по - нагли и всички власти и правителства си мълчаха - не ми се прави сега на света вода -ненапита, има проблем, но надали трябва да се разреши в придизборна обстановка?!Тъй че стига демагогия , тоя филм сме го гледали вече!
.

2014.01.23 | 12:44

3
Интересно защо всички политици се надпреварват да говорят за "неадекватните мерки на полицията" по време на случващото се в Катуница...или по стар български обичай - след дъжд качулка - мерки се вземат след като нещо се случи... Моето скромно мнение е, че сте закъснели с мерките повече от 20 години...във всички сфери и най-вече в законодателната, а там където има някакво подобие на закон липсва контрола за прилагането му... и всичко това защото вече повече от 20 години политиците у нас стават такива не за да се занимават с държавни дела а за да си оправят бизнеса...
XXXL

2014.01.23 | 12:43

2
Абе Сергей, ако циганите и бабичките не гласуват на избори- никога,ама никога няма да видите народното събрание от вътре бе!

2014.01.22 | 23:56

1
Sergei pederast

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини