Местан: Няма да правим избори "до дупка", за да угодим на някого (видео)

  • 28 август 2014 13:00

  • 7298
  • 35
Местан: Няма да правим избори "до дупка", за да угодим на някого (видео)
©

Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас ще води две наши листи. Искам да кажа, че аз се запознах с него, след като стана министър на финансите в правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Това заяви председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, на пресконфереция, на която представи водачите на листи на партията. Другата тема, която предизвиква медиен интерес е Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Той ще води листата на ДПС в Пазарджик. В Силистра водач ще е Рамадан Аталай. В Сливен Янко Янков, а в Благоевград Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС,. В 23 МИР-София водач ще е проф. Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта. В 24 МИР-София водач на листата ще е ген Симеон Симеонов, който е бивш началник на Генщаба на Българската армия. Той е много ярък представител на нашата гражданска квота. Четох много грозни коментари по тази тема. За нас е чест ген. Симеонов да води нашата листа. Ние сме най-натовската партия и е нормално ген. Симеонов да бъде водач, каза още Местан.

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на ще е водач и на листата в Стара Загора. Аз ще водя листата в Хасково, а в 31 МИР-Ямбол водач ще е Илия Илиев, лидер на ДРОМ. Какво може да се каже за нашите листи? Първото е, че средната възраст на нашите кандидати, които са на избираеми места, е 40 години. Това е една много млада листа. По полов принцип, жените, които са на избираеми места са 22%. Това не ни задоволява и очаквайте, че занапред ще има промяна. Двама роми са водачи на нашите листи. Това се случва само в ДПС и показва, че ние не сме етническа партия, категоричен беше Местан.

Страната е уморена от агресия и конфронтация. Време е за успокоение и национално съгласие по основните въпроси. Твърде често ще чувате думата стабилност от кандидатите от ДПС. Това е лого и на друга политическа партия, така че, не ни обвинявайте в плагиатство. Ние се отказахме от власт. Трябва да се знае, че ДПС винаги е готова да се откаже от власт, когато националния интерес го изисква. Не може да се казва, че ако някой не е доволен от изборите, ще се върви към нови избори. Независимо какви са резултатите от изборите, ние политиците сме длъжни да гарантираме стабилното управление на държавата. Не можем да правим избори до дупка, за да гарантираме на някого пълното мнозинство в парламента. Ние ще приемем резултатите такива, каквито са и ще се съобразим с мнението на избирателите. Трябва да има ясен ангажимент, че след изборите ще се състави правителство. това трябва да е първият въпрос. Вторият, който е не по-малко важен, е кои партии ще стоят зад този кабинет. Задължително трябва да се направи правителство. ДПС е готово да поеме своята отговорност, ако избирателите решат, че ние трябва да управляваме. Готови сме и да приемем ролята на опозиция, ако решението на суверена е такова, категоричен беше Местан.

Искам да заявя, че поканих Кристиан Коев за водач на листата в Перник, но преценихме, че той няма да може да съвместява длъжността на депутат с другите си занимания. Все пак има новина. Кристиан Коев ще започне работа в ДПС като пиар експерт и ще имате чести срещи с него, разкри председателят на партията.

Ето и пълният списък с водачите на листи на ДПС:

В Благоевград водач на листата ще е Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС,. Водач на листата в Бургас ще е Хюсеин Хафъзов. Във Варна водач ще е Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, а във Велико Търново – Камен Костадинов. Водач на листата на ДПС във Видин ще е Станислав АнастасовСтанислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в правителството на Пламен, а във Враца – Камен Костадинов. В Габрово водач на листата ще е Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно, а в Добрич – Рушен Риза. Водач на листата в Кърджали и в Хасково ще е председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. В Кюстендил водач на листата на ДПС ще е Александър Христов Методиев. Водач на листата в Ловеч ще е Джейхан Ибрямов. Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, министър на финансите в правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, ще е водач на листата на ДПС в Монтана и в 25 МИР София. Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на ще е водач на листата в Пазарджик и Стара Загора. В Перник водач на листата ще е Нигяр Джафер, а в Плевен – Митхат Метин. Водач на листата на ДПС в Пловдив-град ще е Венцислав Каймаканов, а в Пловдив-област – д-р Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със. Ахмед Ахмедов ще е водач на листата на ДПС в Разград. Водач на листата в Русе ще е Ферихан Ахмедова, в Силистра – Рамадан Аталай, в Сливен – Янко Янков, а в Смолян – Мустафа Карадайъ. Министърът на младежта и спорта в правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта ще е водач на листата в 23 МИР София. Ген. Симеон Симеонов ще е водач на листата на ДПС в 24 МИР София. Тунчер Кърджалиев ще води листата на ДПС в Търговище, Айдоан Али – в Шумен, Илия Илиев – Ямбол.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7298 35

Свързани новини

Коментари 35

Добави коментар
KUR ZA GERB

2017.02.08 | 17:53

35
TURCITE ZARAZILI TIKVATA SAS SPIN

2014.08.29 | 21:04

27
ти си заразен от червен език и злостна омраза
мишо

2017.02.08 | 17:53

34
Кой предложил Пеевски Ето кой бил. И сега пак го предлага.
в задника на АТАКА

2017.02.08 | 17:52

33
Кой те пита, бе манго ?

2017.02.08 | 17:52

32
Пеевски провали правителството на Орешарски, сега ще провали и ДПС.

2017.02.08 | 17:52

31
Samo kato vi vidia kadrite i se otvra6tavam
vasko dagama

2017.02.08 | 17:52

30
kakav si ti ta shte kajesh dali shte ima izbori
мъртви партии

2014.09.04 | 14:36

29
АТАКА НДСВ БСП
do ivan min4ev

2014.09.04 | 14:36

28
mestan ne e umen a stra6no obigran hitrez koito v edna normalna strana 6te6e da e podsadim za mnogo protivozakonni deistvia vav vreda na darjavata v kojato jivee
KUR ZA GERB

2014.08.29 | 21:03

26
koi 3ara3i tikvata sas sifilis-dogan??
boiko e bolen ot sifilis

2014.08.29 | 21:03

25
boiko kurvata anala-turcite go zarazixa sas spin-lapa im rq3anite zukat go v ga3a

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини