Първанов свиква Консултативния съвет заради етническото напрежение

  • 27 септември 2011 14:50

  • 3826
  • 15
Първанов свиква Консултативния съвет заради етническото напрежение
© Булфото

Президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в свиква заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) на 1 октомври, съобщиха от Прессекретариата на държавния глава.


Темата на заседанието ще бъде: „Актуални проблеми на вътрешната сигурност. Неотложни мерки за гарантиране на реда и законността в страната и за недопускане на етническо напрежение”.


Доклади по темата ще изнесат зам.-министърът на вътрешните работи Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г., който в момента е изпълняващ длъжността министър на вътрешните работи и Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет, главен секретар на МВР.


Според закона за КСНС членове на Съвета са председателят на Народното събрание, министър-председателят, министрите на отбраната, вътрешните работи, външните работи и финансите, председателят на Държавна агенция “Национална сигурност”, началникът на отбраната и председателите на парламентарните групи в Народното събрание.

На заседанието е поканен за участие и главният прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев. Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност ще се проведе на 1 октомври 2011 г. от 14.00 часа в заседателната зала на бул. “Дондуков” № 2.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3826 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
покой

2011.10.02 | 19:34

15
За какво е това бързане с този съвет. Поседете, починете си, поиграйте малко тенис и футбол, резнете по 100 - 150 лентички, за къде бързате. Всички знаят, че сте страшно загрижени за България.
ЛИЦЕМЕРИЕ И НАГЛОСТ....

2011.10.02 | 19:33

14
Тоя безгръбначен хамелион създал ДПС и наградил Доган продавайки народа си на руските интереси също ТРЯБВА ДА ВЛЕЗНЕ В ПАНДИЗА ПОНЕ ЗА 20 ГОДИНКИ !!! http://bivol.bg/index.php?option_flexicontent&view=items&id=800
evgeni

2011.10.02 | 19:33

13
---- Прикрепено писмо (до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/") ---- Подател: евгени славков До: mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, info@mvr.bg Относно: до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/" Дата: Събота, 2011, Октомври 1 14:47:38 ЕЕЩ Господа висши офицери от МВР,Господа прокурори и вие съдии на Република България. Защо допускате,полтически сценарии като случаят"Цар Киро" , случаят "Джамията" и др да се превръщат в криминално-етнически конфликти ??? Знаете ли ,че отговорността е задължениъе всекиму ??? Знаете ли как компромиси към "Преход-АБВ" са пагубни за Българският Народ ??? Знаете ли как се поставя живота на политическа карта/етническа/ и на неродените още деца ??? Знаете ли как ние Българите взимаме нож срещу нож,подведени от зли хора поставящи убийствени политически доктрини /сценарий/написани от ИДЕОЛОЗИ и СТРАТЕЗИ в услуга на 100-летницата,управляващи и до днес??? Знаете ли че умишлено се подрежда пазела на 67 годишното ЗЛО наречено преход,като ти изпълнияваш-1,другия изпълниява -2 ,онзи по-друдругия изпълнява-3,и всичките тези ТРИ НЕЩА по отделно абсолютно безобидни,но сглобени по СХЕМИ от типа-АБВ,са повече от ПАГУБНИ.Вижте как службите поставиха под контрол Сидеров,като той дори не разбира че изпълнява част от СХЕМАТа,въпреки своята си правда ??? Не знаете ли,че АКО няма ХРАНИТЕЛНА СРЕДА,тоест КОНФЛИКТИ, няма да съществуват ЦЕНТРОВЕ като ДПС,изпълнявайки ролята на регулатор по време на изборите-"ДА НЕ ИЗПУСНЕМ КОНТРОЛА". Вече забравихте как някога ИСКАХА дасе постави етнически паметник,уж подхвърлено от някакви журналисти внесени от вън,но всъщност това бе едно квадратче от ГОЛЕМИЯ ПАЗЕЛ-АБВ ??? Не знаете ли,че сега вие конкретно от МВР направихте по-голям ПАМЕТНИК на етническата омраза допускайки да се случат тези събития ??? Не можахте ли да не се бе стигнало до тези убийства и разгарянето на КОНФЛИКТА ??? Или не разбирахте ,или,не искахте,или да не се РАЗСЪРДИ Цветанов???? Знаете ли,че като изпълнявате заповеди от вашия министър сте в услуга на погубването на собственият си народ ??? Защото Цветанов направи акробатико-физическият НОМЕР-хем да се изпусне парата на гнева,хем да сме угодни на ПАЗЕЛА,хем да ОСТАНЕ ПАМЕТНИКА НА ОМРАЗАТА между братя,на КОЯТО се поставя ТОЗИ ПАМЕТНИК записан в гнева на хората ??? Не знаете ли че от ВСИЧКО ТОВА губите и вие и вашите близки ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Не се страхувайте от "СТЪРШЕЛИ " и политическите им крупиета като "ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ" и вашиът вътрешен министър,държащи в подчинение чрез компромати и ДОСИЕТА- X,както се опитаха да озаптят "ТРАКТОРА за да не изпусне ЕМИСИИ,защото и тяхното време се изчерпва !!!! И ПРЕДИ ВСИЧКО СЕ БОЙТЕ от ГОСПОДА,за КОЙТО,няма нищо скрито. ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ВЕЧЕ "АБВ-123" и други БЪЛГАРОУБИСТВЕНИ ПРОДЪЛЖЕНИЯ .
123

2011.10.02 | 19:33

12
"Неотложни мерки за гарантиране на реда и законността в страната и за недопускане на етническо напрежение" В превод това означава "Трайте си нека ви трепят и крадът, това е нормално"Вашата кожа !Само ви пука за циганските гласове!И без това много българи няма да гласуват. Нека да мрем , на вас не ви дреме господа политици!

2011.10.02 | 19:32

11
КЪДЕ БЯХТЕ 2000г. И КАКВО ОТГОВОРИХТЕ НА ТОВА ДА СПРЕМ ОБЕЗБЪЛГАРЯВАНЕТО! Отворено писмо До Президента на Р България Копие до Председателя на 38-ото ОНС Копие до Председателя на МС Копие до ръководствата на парламентарните групи в 38 ОНС Ние, група български граждани и интелектуалци, изразяваме голямата си тревога от постоянно ескалиращата тенденция на тотално комплексно обезбългаряване на нашия народ. http://www.eunet.bg/bgnews/show_story.html?issue=206611904&media=68195086&class=70470167&story=206612288
someone

2011.10.02 | 19:32

10
когато ни запари под задниците се размърдахме , а 20 години като тероризираха българите не си мръднахте пръста продажници и ни дърдорехте за толерантности , сега си гледайте работата .
Подкрепям те.

2011.10.02 | 19:32

9
Разделяй и Владей --- Сега сме само една страна, разкъсвана, без законност, от различни мафиотски групи, клики и кланове - кой колкото може и без контрол. Етническите бунтове са само отпушване на напрежението в странична посока - все едно да хапем каиша, на който ни държат. Вместо да си върнем правото на истинска държава с протести срещу ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ, ние ще се изпотрепем помежду си и ще предизвикаме още по-фашизирано управление на "здравата ръка" на тези, които ни превърнаха в затъпели сервилни дойни крави.-- КОИ СА ТЕ ????
W W W . O R I GI NA L N I . B E = футболното екипч

2011.10.02 | 19:31

8
W W W . O R I GI NA L N I . B E = футболното екипчее 11/12г. Закупи от нас !!!
Toreto

2011.10.02 | 19:31

7
Толкова ли е трудно тапото народно сабрание да каже на полицията да натикат с шутове и палки циганите в гетата им и да не ги пускат наван да им направят и на тях едно предградие - 13

2011.10.02 | 01:05

6
Погването трябва да почне с Главата на Мафията престъпници в БГ: http://bivol.bg/prezidentskoto-semeistvo-s-imoti-za-milioni.html СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВУЛИЧНОСТ!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини