Лесничей простреля бракониер край Баничан

  • 28 август 2014 11:11

  • 1418
  • 0
Лесничей простреля бракониер край Баничан
©

29-годишен мъж е с простреляно коляно, след като заедно с познат нападнали общинар и лисничей край гоцеделчевското село Баничан, съобщи е-79.

Инцидентът станал вчера около 22:00 часа в местността Руската чешма край селото. 54-годишният служител на общинска администрация Гоце Делчев К.В. и 42-годишният служител на Държавното горско стопанство в града опитали да спрат евентуално нарушение. С джипа си „Исузу Тропер“ те препречили пътя на лек автомобил „Фолксваген Пасат”, в който пътували 29-годишният С.С и 31-годишния К.С., и двамата от Баничан.

След като слезли от автомобила С.С. и К.С. нападнали държавните служители и нанесли удари с твърд предмет и юмруци по главата на К.В. Усетил опасността Д.М. произвел предупредителни изстрели във въздуха със законно притежаван пистолет. Двамата нападатели обаче не спрели физическата саморазправа. Това принудило Д.М. да простреля единия и улучил С.С. в коляното на десния крак.

След извършени медицински прегледи К.В. е освободен за домашно лечение с порезна рана в областта на главата и без опасност за живота, а С.С. е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота.

Със заповед за задържане до 24 часа е задържан другият нападател - К.С. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

1418 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини