Китаец оживя с желязо в главата (снимки+видео 18+)

  • 28 август 2014 09:31

  • 2275
  • 0
Китаец оживя с желязо в главата (снимки+видео 18+)
©

Вижте шокиращият момент, в който медиците от Бърза помощ бяха повикани, за да спасят китаец, чиято глава е промушена от дебело арматурно желязо.

Инцидентът е станал докато той е правил ремонт в бившия си дом. Мъжът, идентифициран само като господин Хо, е извършвал ремонт в жилището си в окръг Лейе, когато голямото желязо паднало отгоре, пробило дясната част на челото му и излязло от лявата част на челюстта му.

Като по чудо 50-годишния Хо оцелява благодарение на успешна извънредна операция в близка болница. Лекарите очакват, че той ще се възстанови напълно.

Медиците, извикани да помогнат на Хо, изпаднали в шок, когато видели какво се е случило на човека. Те обаче останали още по-учудени от факта, че той е не само жив, но е и в съзнание. Хо веднага бил откаран в окръжната болница на окръг Лейе, където лекарите повикали пожарникари, които да срежат желязото със специално оборудване.

След това Хо бил преместен в по-голяма болница, където бил подложен на сложна операция за изваждане на заседналата в главата му част от желязото. Лекарите казват, че Хо вече е извън опасност и се възстановява добре.

Рентгенови снимки преди операцията показват как точно плътното арматурно желязо е пробило главата на Хо.

Последвайте канала на

Novini.bg
2275 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини