Ангелкова: Няма да допусна дестабилизация в работата на пристанище "Бургас"

  • 27 август 2014 18:29

  • 2352
  • 3
Ангелкова: Няма да допусна дестабилизация в работата на пристанище "Бургас"
©

Във връзка с изпратено писмо от СС „Подкрепа“ и Синдиката на пристанищните работници министър Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard заявява, че в никакъв случай няма да допусне дестабилизация в работата на „Пристанище Бургас“ ЕАД. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Тя уверява категорично, че ще бъде спазено решението на Общинския съвет от 22.07. 2014 г. за запазване на експлоатационната дейност на дружеството. Основен приоритет на МТИТС е подобряване на финансово-икономическото състояние на пристанището и увеличаване на обработваните товари.

Министър Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard има готовност да се срещне със синдикалните организации и морската общественост на град Бургас, за да обсъдят теми, касаещи развитието на „Пристанище Бургас“ ЕАД и пристанищната дейност в региона.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2352 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
samo bsp

2014.08.30 | 20:49

3
dolu gerb ataka i drugi samo bsp bsppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppbsppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppdolu gerb dolu samo bsppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp samo bspppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppbsp samoooooooooooooooooooooooo dolu gerbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb samo bsppppppppp tovEYAbsppppppppppppppppppppp bsppppppppppppppppppppp BSP SAMO DOLU GERB DRUGITE SA MAFIYA

2014.08.30 | 20:49

2
Уволнете всички червени некадърници от системата.

2014.08.29 | 20:09

1
Извън темата: моля, всички пишман плувци да не ми се плацикат в басейна и да не заемат напразно коридорите! Има хора , които ходим да плуваме сериозно, а не да си лафим...

Добави коментар

Водещи новини