Арестуваха ученик за убийство на динозавър

  • 27 август 2014 13:16

  • 2607
  • 4
Арестуваха ученик за убийство на динозавър
©

16-годишен учен от американския град Съмървил в Южна Каролина беше арестуван, след като написал в домашното си, че си е купил пистолет и е убил домашния динозавър на съседите си.

Алекс Стоун имал задача за вкъщи да напише описание, подобно на статус във Фейсбук за нещо интересно, което му се е случило. Съчинението му, което стреснало ръководството на училището, твърдяло, че Алекс се е сдобил с оръжие, за да извърши убийство не на какво да е, а на динозавър, пише "Новинар".

Училищните власти толкова се притеснили, че извикали полиция, която обискирала шкафчето и раницата на ученика. Нищо подозрително или заплашително обаче не било намерено сред вещите на Алекс. Въпреки това той бил арестуван, тъй като разпитът му бил много „труден” и освен това смутил училищния живот.

Майка му е силно възмутена от реакцията на ръководството. "Разбирам да го бяха накарали да напише отново домашното заради оръжието. Първо, вече няма динозаври. Второ, той още не е навършил предвидената възраст, за да може да си купи пистолет", защити го тя.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2607 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.06.17 | 16:32

4
Да си знае от сега, че полицията може да го арестува за абсолютно всичко. Land of the free, my ars!

2015.06.17 | 16:32

3
ako imat sased kato volen siderov normalno e deteto da vijda dinozavar i ako ne go e vijdal to kriasacite kato sluha moje da se zabludi nie kak se zabludihme ce e nacionalist a toi bil vnedrena turska kurva mejdo nacionalistite
che gevera

2015.06.17 | 16:31

2
Голяма параноя ги тресе тези американци! Вече някой като им каже ПА и се насират в гащите хахаха :D Представям си ги на истинска война хохохохо леле меле

2015.06.17 | 16:31

1
Ако беше обратното написал,щяха ли да арестуват динозавър?

Добави коментар

Водещи новини