Изборът на Вигенин притесни Румен Петков

  • 27 август 2014 10:36

  • 1857
  • 2
Изборът на Вигенин притесни Румен Петков
©

Притеснява ме фактът, че в определени региони в страната местните структури на БСП не одобриха водачите на листи, определени от ръководството на партията, каза пред журналисти в Плевен зам.-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той посочи като пример ситуацията в Благоевград.

„Въпросът е морален и аз не разбирам хора като Кристиян Вигенин. Не може да ти кажат, че не те искат, а ти да им кажеш: „Вие не ме щете, но аз съм тук”, посочи Петков. Според него това е определен начин на мислене, който опозорява участието в политиката. „Шест човека във Враца си подават оставките, в Бургас петима, номинирани за силни предни позиции се оттеглят, в Благоевград също петима се оттеглят”, коментира той.

„Аз се безпокоя за лявоцентристкия мислещия човек. Не можеш да го правиш въпреки волята на хората. Въпреки хората да назначиш Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и да решаваш различни проблеми и сега, въпреки хората, да правиш едни списъци. Защо бягаме от мажоритарния вот? Защото искаме да назначаваме, а не да избираме и сега какво ще стане - за съжаление с преференциалния вот няма да може да се изместят водачите, например”, коментира още той.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в е водач на листата на АБВ в Плевен за изборите на 5 октомври.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1857 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.28 | 12:23

2
Мишкиии !!!
христо

2014.08.28 | 12:23

1
И този ренегат за БСП взе да се притеснява.Човешката наглост на такива е безгранична.Скоро ще видим колко го иска него в родния Плевен

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини