Александър Симов: Листите на БСП са демократично формирани

  • 27 август 2014 09:25

  • 1139
  • 3
Александър Симов: Листите на БСП са демократично формирани
©

Българската социалистическа партия стана жертва на напрежение, трупано с години.

Това каза в интервю за БНР журналистът от вестник "Дума" Александър Симов, като коментира листите на БСП. "Начинът, по който се формират листите, е демократичен, не е авторитарен, както при други партии. Но в БСП тежат някои въпроси, на които никой не е давал отговор. Например каква е тежестта на коалиционните партньори, които се вкарват в тези листи, дали е нормално заради тях да се пренебрегва волята на цели партийни организации. Към тези избори БСП тръгна с коалиция, която трябваше да бъде в нов формат, но въпросът е, че никой не постави за дебати кои партии трябва да влязат в тази коалиция и каква е тяхната електорална тежест. Именно на подобни премълчавания се дължи напрежението", каза още той.

"Симов уточни, че е в листата на БСП в Пловдив под номер 9 и заяви, че преференцията е едно от най-ценните неща в тези листи. "Не съм имал за цел да бъда някъде в първите места на тези листи. Смятам, че всеки човек, който излезе да гласува, трябва да използва преференция. Смятам, че това е добро оръжие, дадено в ръцете на избирателя, за да разваля партийни схеми, правени в нечий кабинет", допълни журналистът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1139 3

Коментари 3

Добави коментар
ТОй

2014.08.28 | 00:03

3
Абе тая продажна свиня е за смях!Лично съм ставал свидетел как се прай на големия бесепар после плюе по тях...страшен боклук е.А още по-смешно е как се опитва да втълпява мнението си което е платено почти всеки път на хората.Плазмодий!
КК

2014.08.28 | 00:03

2
Много демократично :-) По места избират някой, а централното ръководство казва: "НЕ!!! Друг ще е." Т.е. Демокраътично, ама само ако Миков одобри :-)
Червен

2014.08.28 | 00:03

1
Ти си отвратителен, бе. 100% виждаш лъжата, но я разтягаш и ти.

Добави коментар

Водещи новини