Бракониери пълнят туби с лечебна кал от Тузлата край Балчик

  • 26 август 2014 20:06

  • 3977
  • 4
Бракониери пълнят туби с лечебна кал от Тузлата край Балчик
©

Бракониери пълнят туби с лечебна кал от Тузлата край Балчик. Злосторниците се появили това лято и опасенията на специалистите са, че не след дълго лечебната кал може и да изчезне напълно, съобщи БТВ.

Край Балчишката Тузла има две езера, но калта само в едното е изследвана и е доказано, че има лечебни свойства. То е оградено, има оформен мъжки и женски сектор с малки плажове. След като се намажат с лечебната смес и изсъхнат, хората задължително се къпят отново в езерото и запасите от кал не се губят.

Това лято обаче се появили хора, които изнасят калта, минавайки по стръмни пътеки. „Двама младежи от ромски произход изнасяха кал с баки. През урвата надолу слизат, вадят си кал от езерото и си излизат безпрепятствено. Според мен я носят в СПА центрове”, заподозря служителят на Тузлата Георги Манчев. От здравното заведение предполагат, че има и такива, които продават калта.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3977 4

Коментари 4

Добави коментар

2015.03.11 | 07:06

4
Да , ама България НЯМА по - голям изрод , урод и ПРЕСТЪПНИК от ТИКВАТА !Комунист ,бандит , наркотрафикант , възпитаник на ДС - българското ГЕСТАПО в Симеоново ! Само тоя крадед и лъжец е виновен за всички бедствия ! ГОСПОД ни предупреждава ! В затвора , а не във властта !!!САМО ВОЛЕН и АТАКА !

2014.08.27 | 14:15

2
Тролче колко ти плаща негодника Волен,не си продавай и ти душата като него

2014.08.27 | 16:43

3
КОЯ ГНУСНА МРЪСНА МАН.ГАЛКАСКА ПРОСТИТУТКА ТЕ ИЗСРА ?
Морски

2014.08.27 | 04:48

1
Лайняна държава-елате да напълните малко лайняна вода от черномориетето, може да почнете на юг от златни пяцъци чааак към Пристанищен комплекс, качеството и цвета гарантирани!

Добави коментар

Водещи новини