Михаил Миков: Имаме изключително добри листи (видео+обновена)

  • 26 август 2014 15:22

  • 6555
  • 38
Михаил Миков: Имаме изключително добри листи (видео+обновена)
©

Доволен съм от постигнатото съотношение – образователно, възрастово, полово. Имаме изключително добри листи и гражданите ще оценят това на изборите през октомври. Това коментира председателят на БСП след заседанието за реденето на листите не левицата.

В една компроматна война, много често се вадят скелети от миналото и искаме това да бъде избегнато. Беше проявена висока отговорност от членовете на националния съвет, има разбиране за обединение и добри резулати на изборите.

Миков коментира още, че в София са листите са най-дълги и все още се оформят като баланси. За Габрово той не пожела да коментира какви са вариантите.

Водач на листата на коалицията в Бургас е Петър Кънев, във Варна - Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, във Велико Търново - Мариана Бояджиева,
във Видин - Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, във Враца - Георги Божинов, в Добрич - Светла Бъчварова, в Кърджали - Милко Багдасаров, в Кюстендил -
Мая Манолова, в Ловеч - Димитър Горов, в Монтана - Емил Райнов, в Пазарджик - Янаки Стоилов, в Перник - Валери Жаблянов, в
Плевен - Румен Гечев, в Пловдив - град - Георги Търновалийски, в Пловдив - област - Димитър Дъбов, в Разград - Стоян Ненчев, в
Русе - Христо Белоев, в Силистра - Антон Кутев, в Сливен - Таско Ерменков, в Смолян - Дора Янкова, в София - област - Корнелия
Нинова, в Стара Загора - Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, в Търговище - Явор Куюмджиев, в Шумен - Иван Иванов, в Ямбол - Атанас Мерджанов.

По думите на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно БСП е незаобиколим фактор, не искам да се пъчим и да обещаваме обратната страна на луната.

Той коментира и листите на политическия опонент ГЕРБ с думите: „Доста къса скамейка, налагат се дублажи на водачите. Само стари лица в листите на ГЕРБ с малки изключения.“

Голяма част от предизборните листите на БСП са подредени. Водачите са избрани. Листата в Благоев е подредена, водачът и е Кристиян Вигенин, каза от своя страна Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, заместник - председател на изпълнителното бюро на БСП.

Бившият военен министър Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен коментира в началото на заседанието, че окончателните решения за листите в 23, 24 и 25 МИР в София и Хасково ще останат за следващото заседание на националния съвет тази събота.

Според него всички останали листи вече са готови, като в събота може да има не рокади в тях, а само допълване на места във втората част на листите, за които още не са подадени кандидатури.

За събота ще остане и решението кой ще поведе „червените" в Габрово, след като потенциалният водач неотдавна попадна в тежко ПТП и здравословното му състояние не позволява да се впусне в предизборна битка.

Забавянето в Хасково се дължи на предложенията за места на представители от Димитровград и от самото Хасково като община.

Столицата пък има различни предложения за места на коалиционни партньори, градски квоти и кметове на изборни позиции.

Найденов припомни, че има указания на националния съвет „червени" кметове да не се кандидатират в листите, но въпреки това такива случаи има и за тях трябва да бъде взето решение.

Бившият депутат Явор Куюмджиев пък коментира друга тема - становището на ГЕРБ, че страната се нуждае от нови 4 милиарда лева заем. За него това е пълна безсмислица и лишено от логика решение, тъй като във фискалния резерв има над 8 милиарда лева.

Според него, ако ГЕРБ дойде на власт и изтегли този заем, това ще е изцяло партийна отговорност, както и всичко случващо се в момента, тъй като за Куюмджиев служебното правителство е изцяло герберско.

Последвайте канала на

Нора Виткова
6555 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар

2014.08.27 | 10:45

38
ДОЛУ ГЕРБ и БСП !!! Всяко управление , ако не изпълнява ПЛАНЪТ СИДЕРОВ ще бъде продължение на досегашната 25 г. политика на унищожение на българите : ограбване , емиграция , мизерия , безработица , ТУРЦИЗАЦИЯ , циганизация и европедерастия ! САМО АТАКА !

2014.08.27 | 10:13

33
Атакист да говори за турцизация, каква ирония.
Д-р Психи Атаров

2014.08.27 | 10:44

37
"Изключително добри листи"- Аааааааахахаххахахаха- Казал си изключително голяма глупост, другарьо...Вашите листи не са добри от 1917 година...Червени гниди...

2014.08.27 | 10:13

36
Имате изключително добри листи за отзад!!!
xexexeeeeee

2014.08.27 | 10:13

35
skakaluec :) samo eksperti v taia partiq bre xexeeee nagli nagli kradlivi eksperti

2014.08.27 | 10:13

34
добле Миков,Добле,най доблите кадуи са в БСП !!! наздруаве Миков - Наздулаве !!!!

2014.08.27 | 01:12

14
Хораа , този Борисов у бунак и бандит ! Изгонихме го заради тока , а сега този ИДИОТ ПАК иска да го увеличава ! ПАК ЩЕ НИ ОГРАБВАТ ТИКВИТЕ и ЕРП-тата ! Да ги пометем още на изборите ! АТАКААААА....

2014.08.27 | 10:13

32
Всички ли от клоака сте толкова тъпи или се предава по въздушно капков път? Та нали Ваште помиарчета от БСП изкуствено държаха цената на тока толкова време ниско за да може следващото правителство да го отнесе. Прости Атакисти.

2014.08.27 | 06:53

31
Не ми харесва,когато застават българи срещу българи,престанете с реваншизма,мързела и марионетките,разберете се някак си и поставете качествени хора в институциите и властта.БСП обира с пешкира на ДПС и Атака.Няма партия,която да се е събрала с ДПС и да не е изгоряла,това е факт.

2014.08.26 | 23:11

8
Какво ми философстваш тука. Като са много уми комунетата защо се събраха с ДПС, а? И да, най - накрая трябва да има реваншизъм, веднъж и завинаги.

2014.08.27 | 06:43

30
Видяхме ги ВСИЧКИТЕ начело с ТИКВАТА ПРОСТА Борисов какво представляват за тия 24 г. ! НИЩОЖЕСТВА ! ЗАТОВА НИКАКВИ ПЕДЕРАСИ , НИКАКВИ ГЕРБ - ета , герберастки тиквета , АБВ-та , БПС-та ,ДПС-та турчета ,Куневски к,урвета , дудучета - петровчета и разни други ХЮМНЕТА ! САМО АТАКААААААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР !!!
kopa4a

2014.08.27 | 06:43

28
volen ataka -TIQ POTYNAHA KATO TITANIK KYV VOLEN KVA ATAKA TI NA LUNATA LI JIVEE6
TEO

2014.08.27 | 06:43

29
Налагането на водачи на листи отбльсква електората!Това неса времената от преди 30-40 години , когато нямаше избор.Осьзнайте се.

2014.08.27 | 01:14

27
МИКОВ ,ВИДЯХМЕ ВИ КАКВО МОЖЕТЕ А СЕГА ПАК СЕ НАТИСКАТЕ ДА УПРАВЯВАТЕ.ТОВА Е НАГЛОСТ.С КАКВО ЛИЦЕ СЕ ПОКАЗВАШ КАТО СЕ ПРОВАЛИХТЕ ВЪВ ВСИЧКО.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини