Бареков: 90% от политиците ни имат нужда от психоаналитик. Роди се и Бойко Борисов-2 (видео)

  • 26 август 2014 11:26

  • 14907
  • 94
Бареков: 90% от политиците ни имат нужда от психоаналитик. Роди се и Бойко Борисов-2 (видео)
©

Изключително притеснително е изказването на г-н Борисов и неговите експерти. Искането за теглене на заем, мога да го определя като политически и финансов абсурд. Този вид послания целят предизвикване на гражданска тревога, за да се извлекат политически дивиденти. Това е опит да се откраднат едни пари, като се използва за параван служебното правителство. Това каза лидерът на България без цензура Николай Бреков на пресконференция на партията.

Аз съм притеснен, че това е заявка на визия за липса на реформи. Затягането на коланите няма как да се прави повече, защото хората и без друго живеят зле. Обединяването на НАП и Митниците ми прилича на създаването на нова машина за рекет на бизнеса, обяви Бареков.

Всеки финансист знае, че когато тръгнеш да правиш един бизнес си правиш план. В изпълнителната власт виждаме, че в последите години всеки заявява, че му трябват пари, но няма ясна представа за какво ще се използват. Това каза финансов експерт Светлин Танчев. Той посочи, че държавата трябва да вземе решителни мерки по казуса КТБ. Трябва да има яснота как ще бъдат използвани бюджетните средства. Според финансистите на ББЦ тежкото финансово състояние на държавата била само в главите на финансистите на ГЕРБ.

Те посочиха, че основният приоритет на партията ще бъде развитието на икономиката и създаването на нови 1 милион работни места. Бареков гарантира, че тези работни места са постижима цел. Той обеща, че ще върне българите от чужбина. Това е постижимо за два мандата, поясни лидерът на ББЦ.

Бареков коментира, че това правителство представлява една сбирщина на хора, изцапани от ГЕРБ, така че ги съветвам да не взимат сериозни решения до 5 октомври. Появи се Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - 2 и това е Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Той има едно мнение сутрин, друго на обяд и трето - следобед.

От ББЦ призоваха хората да излязат да гласуват, за да не могат купените гласове отново да повлияят на изборите. В парламента трябва да влязат хората, които наистина са харесвани от хората. Те подчертаха, че е изключително опасно една партия да управлява страната без  коалиция.

Като политик научих много уроци, обяви Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Българските политици са с налудничеви идеи. Категорично мога да заявя, че  90% от политиците имат нужда от психоаналитик. Научих, че предателствата в политиката те следват на всеки ъгъл. Отдавам го на прекалената си доброта и наивност, които ми играят лоша шега. Не искам да бъда журналист, затова няма да се върна в нея. Къде се е чуло и видяло лидерът на третата политическа сила да се откаже. България е инвестирала в мен и аз не мога да я предам.

Нашата кампания ще бъде позитивна. Народът вече знае кой е лош, никой от нас не е бил министър. Нашите хора не са се омаскарили. Оттук нататък трябва да се извади една позитивна реформа и народът да си гласува за нея, посъветва избирателите Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Той подчерта, че едно от първите неща, които ще внедри ще бъде електронното правителство и електронната здравна карта. "Тогава ще стане ясно кой колко краде по веригата на здравеопазването".

Бареков отново коментира изказването на лидерът на ГЕРБ, че ще бъдат назначени зам.-министри мюсюлмани. Ние можем да назначим и двама министри мюсюлмани. Какво той няма право да е министър ли? При нас ще има всякакви хора. Смятам, че г-н Борисов влиза в задкулисни сделки с ДПС затова говори за зам.-министри мюсюлмани.

На финала на пресконференцията Бареков обеща, че ще убеди миньорите от мини "Бобов дол" да гласуват за него.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
14907 94

Свързани новини

Коментари 94

Добави коментар
N/A

2014.08.31 | 10:35

94
Волен Сидеров мина през метаморфозата националист- популист- използван презерватив, а Бареков от капут тръгна и като капут ще залезе.
От електората

2014.08.27 | 22:36

86
Май ще гласувам за ББЦ , направи предизборна кампания със спестени пари , обещава да направи заплатите европейски , а сега и тези 1000000 работни места , като се казва , само малко трябва да се напъне .
N/A

2014.08.31 | 10:34

93
Не обръщай внимание на минусите, някои хора не улавят сарказма.
OSMAN HASAN

2014.08.27 | 21:15

81
na boiko turzeto 6te mu napulnim ysteto

2014.08.31 | 09:46

92
MOJE DA NAPALNISH NA MAIKA TI USTATA PERVEZNIKO

2014.08.27 | 20:48

79
PERVEZNIZI=ATAKA: OLIGOFRENI=ATAKA: PREDATELI NA BALGARIA=ATAKA" RESULTATI NA IZBORITE ZA ATAKA-1.5%

2014.08.31 | 09:46

91
Vsi4ki glupazi i prostazi da glasuvat za DUDUKA ......... tozi mosenik i lajez.
психо

2014.08.31 | 09:45

90
АБЕ НИКОЛАЙЧО ,ТИ СИ ПЪРВИЯТ КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДЛОЖЕН НА ПРЕГЛЕД ОТ ПСИХОАНАЛИТИК.ТИ СЕ ЗОМБИРАН И ОБЛАДАН ОТ МАНИЯТА ЗА ВЕЛИЧИЕ И КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ. ЩЕ СИ ОСТАНЕШ С КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ НА МИНЬОРИТЕ КОИТО КОВАЧКИ ЩЕ ПЛАТИ. ВИЖ СИ ФИЗИОНОМИЯТА БЕ ПСИХОПАТ. ТИ СИ АУТ ОТ ПОЛИТИКАТА И ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ КЪДЕТО МНОГО СКОРО ЩЕ ТИ СВАЛЯТ ИМУНИТЕТА И ЩЕ ПОЕМЕШ КЪМ ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ГНУСНАТА ТИ УСТА БЪЛВА САМО ЛЪЖИ И ЛЪЖИ НА БОЛНИЯ ТИ МОЗЪК.КАТО ТЕ ИЗОСТАВИ И КОВАЧКИ С КОГО ЩЕ СКЛЮЧИШ СЛЕДВАЩИЯ БРАК ПО СМЕТКА??????? БЕЗ ПАРИ НЕ МОЖЕШ ДА КУПУВАШ ГЛАСОВЕ . ПОЛИТИЧЕСКО ЖИГОЛО .САМО ЩЕ ДИШАШ ПРАХА НА БОЙКО БОРИСОВ БЕ ЛАЙНО СМРЪДЛИВО. ПОЕМАЙ ПЪТЯ КЪМ ПСИХИАТРИЯТА ЗА ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ И ОТ ТАМ КЪМ ЗАТВОРА.МИНАЛАТА ГОДИНА ХОРАТА СИ КАЗАХА МНЕНИЕТО ЗА ТЕБ ПРЕД ТВ7 "БАРЕКОВ КУРВА" ЩЕ ТЕ ЗАМЕРЯТ НЕ С ДОМАТИ ,А ЩЕ ТЕ ЗАЛЕЯТ С ФЕКАЛИИ КАТО СЕ ПОЯВИШ НА НЯКОЯ ТРИБУНА ДА ИЗРИЧАШ ГНУСНИТЕ СИ ЛЪЖИ.
КК

2014.08.28 | 00:03

89
Болен няма нужда от психоаналитик а от психиатър. А Бареков има нужда някой да му насвие сърмите и да го постави на мястото му.
манев

2014.08.28 | 00:03

88
Бареков си мисли, че всички мислят за кражба като него.

2014.08.27 | 23:36

87
Barekov kyrvo lajliva
NIKOLAI

2014.08.27 | 21:47

85
barekov e aut no sazdatelja mu dogan zaribjava vse pove4e i pove4e balgari poslednata mu jertva 4obanov ot bsp
КУКУ

2014.08.27 | 21:46

84
Да бе барек, а някои имат нужда даже от психиатър! Справка в огледалото! Между другото откъде ти са парите бе барек, пак си наводнил страната с билбордове? Кой ти плаща? КОЙ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини