Митовски не плащал и за сайтовете си

  • 26 август 2014 06:21

  • 2473
  • 0
Митовски не плащал и за сайтовете си
© Булфото

Освен на актьори, участвали в тв сериалите „Фамилията” и „Революция Z”, продуцентите Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цанков, дължат пари и за хостинга на сайтовете си camera.bg и sia.bg.

Достъпът до тях е спрян, а изпращането на мейли - невъзможно, защото властелините на сериалите не са плащали за услугата от една година насам, съобщи „Монитор”. Борчът не е космически, но е минимум 2000 лева за двата сайта, уточняват запознати.

Спирането на онлайн представителството на компаниите, реализирали рейтингови тв поредици като „Под прикритие” и „Стъклен дом”, съвпада с бунта на група актьори. Звездата на Младежкия театър Искра Донова разкри публично, че фирмите на Митовски имат неизчистени задължения. За снимки, в които участвали миналото лято, много от актьорите още не са получили хонорарите си.

Пред в. „Монитор” от „Камера” ООД потвърдиха, че са забавили плащанията на част от екипа, но ще се издължат. Засега Митовски и компания категорично опровергават слуховете за предстоящ фалит. „Това е злонамерена и невярна спекулация, целяща да навреди върху имиджа ни”, твърдят продуцентите.

Последвайте канала на

2473 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини