Топ ясновидка прогнозира апокалипсис в политическото бъдеще на страната

  • 22 август 2014 18:00

  • 27910
  • 26
Топ ясновидка прогнозира апокалипсис в политическото бъдеще на страната
©

Две лунни затъмнения през октомври ще предопределят ново задкулисие. Бареков използва последните си положителни дни. Това обяви топ астроложката Силва Дончева, цитирана от Фактор.бг.

Тя е убедена, че българите имат определени задачи, свързани с духовния свят, но не ги изпълняват, затова плащат за последствията.

Датата 5 октомври е неподходяща дата. Тя е силно конфликтна поради неблагоприятен аспект между Слънцето, Уран и Плутон. Второ, тя е в знака на Везни, който е доста компромисен. Под негово влияние трудно се постига споразумение, тъй като излъчва голяма нерешителност. Избирателите на практика ще се колебаят дали да отидат до урните. Ако тръгнат, ще са решили да гласуват за един, но ще се разколебаят, накрая ще посегнат към бюлетината на друг. Това колебание ще доведе до странни събития и резултати. Хората ще са доста объркани и ще гласуват по-скоро интуитивно и спонтанно. Луната ще се намира в знака на Риби, което показва, че ще гласуват по-бедни и по-необразовани хора, обяви астроложката.

Ще се получат съвсем нови, неочаквани споразумения, които ще са на крайностите. Те ще бъдат като заложена бомба. Самият месец е с две лунни затъмнения - едното е на 8-ми, другото е в края на октомври, т.е. изборите, събирането на парламента, учредяването на правителство - това всичко ще бъде на тъмно, задкулисно, неясно, в колеблива ситуация - тази нестабилност ще се отрази и на бъдещето. Някои договорки няма да се спазят, а ще се сключат неочаквано нови споразумения.

Астроложката прогнозира, че ГЕРБ ще има най-много гласове, но не достатъчно за самостоятелно управление. Резултатът ще е по-слаб от изборите за Европейски парламент през май. За съжаление, Борисов трябваше да направи избори през 2015 година. Ако изборите бяха тогава, щяха да са по-успешни за ГЕРБ, но той много избърза, убедена е Дончева.

Според Силва Дончева следващите избори ще бъдат през 2016 г. През втората половина на 2016 г. ще настъпят отново драматични обрати. Въпреки това пролетта и лятото на 2015 г. са изключително ползотворни. От ноември 2015 г. ще започнат сериозни неприятности отвън. Есента на 2016 г., както и началото на 2017 г., ще са изключително тежки, това важи и за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и за партията му. Ще бъдат допуснати почти фатални грешки. Ако дотогава не се промени и позволи на гордостта и статуквото да го заслепят, както той, така и ГЕРБ ще се изправят през огромни проблеми. Това, което може да се случи след 2 години, ще е много по-неприятно от това, което стана през 2013 г.

Астроложката увери, че Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно ще се задържи като лидер, но няма да направи никаква промяна в партията. Ще бъде лидер на опозиционна партия – като втора, а е възможно и като трета политическа сила с намаляващ интензитет на дейност. Няма да има обновяване в БСП, тъй като там владеят ретроградни сили, срещу тях няма друга сила, не се появяват нови тенденции. В тази партия ситуацията е много спорна, тъй като БСП няма само една дата за нейния хороскоп. Значение има и това, че БСП не е лидерска партия. Има много хора, които са изявени в нея, затова прогнозата е по-сложна. Но в момента БСП е в нестабилност, завладяна е от стари сили, които нямат идеята и желанието да се обновяват и променят.

Според Дончева ДПС си запазват ролята на най-тежкия, най-коварния и най-задкулисния играч. Партията е учредена на 4 януари 1990 г. и в момента, както и в следващите години, ще е подложена на унищожителните влияния на Плутон - планетата на смъртта и дълбоките тайни, на отвъдното, на всичко тъмно и ретроградно. Тя прогнозира, че те ще минат към задкулисието още по-сериозно и ще станат още по-потайни. Ще останат икономически силни, защото Плутон е планетата, която притежава най-големите богатства. Но това са страшни пари; банки, задкулисни игри, подземни богатства, ситуации обвързани със службите, с престъпления от всякакъв мащаб. Въобще това е много тъмна ситуация. Всичко, което е на сцената, в прожекторите - рязко ще намалее, но ще се увеличи подземната, пещерната част. Доминацията поне видимо ще свърши, имиджът ще е най-ниският възможен. Прибързаността, задкулисието и екстравагантните решения ще са пагубни. Звездната карта на ДПС е най-зле.

За Реформаторският блок астроложката разчете, че ще са винаги нестабилни. Даже е чудно, че успяха да минат бариерата на изборите за Европейски парламент. И сега пак ще са на ръба. В техен интерес е да сключват споразумения, защото този индивидуализъм ще ги доведе до вътрешни борби. Имат вътрешна неустойчивост. Овен това партията е сформирана под зодия Рак. Ракът е един от най-нестабилните знаци, управлява се от Луната – по един начин се изразяват сутрин, други на обяд, съвсем различни вечер. Добре е да си оправят къщата, за да има повече съгласие.

Силва Дончева не предрече ясно политическо бъдеще на новия политик Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Според нея Бареков използва последните си положителни дни. Глобалните прогнози за него са изключително тежки. Бъдещето за него е много сложно и спорно. И той е под знака на Везни - кардинален знак. На него му предстоят тежки разочарования от съюзи, договори и приятели, особено от втората половина на 2015 г. и през 2016 г., както писах и в предишното интервю преди изборите за Европейски парламент. Така че е по-добре да се задоволи с това, което вече има.

Пред лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ще се очертаят нови хоризонти. По някое време пак ще се появи на хоризонта. Волен има много интересен хороскоп. Той има окултно присъствие, но са много сложни неща и не са за публичното пространство, за да не шокират. Сидеров притежава окултна енергия, която от време на време се взривява. Друг е въпросът колко е позитивна. „Атака“ въпреки всичко има известен шанс отново да премине през бариерата. В следващите години се очертава Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да започне нов проект.

Астроложката е убедена, че виновник за лошата съдба на страната има народа, който не осъзнава важната си мисия. Защото българите имат определени задачи от невидимия свят, но не ги изпълняват. Затова понасят и последиците. Българите много трудно осъзнават християнската си мисия. Затова сме паднали и под турско робство. Това е едно страшно наказание. След това идват и 45-те години атеизъм. И в момента сме в подобен кръг на бездуховност. Ще дойде промяна, но за съжаление тази промяна ще стане със страдание. Защото българите не са обикновен народ. Това трудно се проумява.

Силва Дончева не пропусна да очертае и бъдещето на Русия. Според нея конфликтът между Русия и Украйна няма да доведе до директна война. Русия и САЩ никога не могат да бъдат горещи врагове, твърде са близки вътрешно и зависят един от друг. Целта на Щатите е да имат една по-конформистка Русия, т.е. целта е Путин, а не война. Те искат Русия да е по-отстъпчива, да бъде съгласна със САЩ, защото САЩ са в период на оцеляване. Техният хороскоп е изключително тежък в момента и те ще преживеят един много голям катарзис.

Кризата в САЩ тепърва предстои. Търсейки изход, те могат да подпалят целия свят, но не в гореща директна война, ще правят опити да разклатят Европа, вероятно еврото ще се промени, възможно е да има разцепление и напрежение. Ще има промени. През зимата на 2015-2016 г. също не е изключено да има сериозна медицинска опасност, по-голяма епидемия, вариантите са различни, защото Сатурн ще застане в доста опасна квадратура с Нептун. Нещата няма да са съвсем естествени. Т.е. ще се ползват някакви методи, но няма директно да си разменят ракети. Целта е Путин да падне и Русия да бъде отстъпчива по мирен начин или с революция. Ще опитват всякакви подходи; и икономически, и психологически.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
27910 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2016.01.13 | 10:54

25
В библията пише да не се вярва на врачки и екстрасенси

2016.01.13 | 10:55

26
А кое ти дава право да вярваш на библията?...
7Hz

2015.06.22 | 05:11

18
То там пише не убивай и не кради ама Америка уж е най-вярващата християнска страна обаче без да убива и краде отдавна нямаше да я има то не че много и остана ама все пак!

2016.01.13 | 00:01

24
сащата вещица като кочовска и вангелия

2015.07.06 | 11:36

23
Защо наричате шарлатаните топ ясновидци. Те просто се възползват от наивността на някои хора. Те са едни мошеници и нищо повече.
Путин

2015.07.06 | 11:36

22
Случайно да знаете числата о?т 68 тираж на първо, може и второ теглене за тото 2 в 6/49
Човек

2015.07.06 | 11:36

21
:) Всичко товал мога да го прогнозирам и без да гледам по разни звезди. И за България и за света... - то си следва! Само не ми са ясни християнските задачи дето сме имали... - нещо бърка едни други задачи, свързани със Сириус и други такива народи, с християнство, ама...карай - тази дума, християнство е по-разпространена, та ни е сложила християнски задачи :)
До Ясновидката

2015.06.22 | 05:11

20
Бойко да те чука отзад ти пожелавам! Червена патка!

2015.06.22 | 05:11

19
Последната война започва догодина и след нея САЩ ще умре завинаги!

2014.08.23 | 19:36

7
E ti si vrachka kefi6 li se

2014.08.23 | 19:36

6
E ti si vrachka kefi6 li se

2014.08.23 | 19:36

5
Ti 6te si po spokoen togava
една

2015.01.02 | 20:12

17
Оф! Вера Кочовска беше казала, че Волен ще е президент и той, милия, много си беше повЕрвал! Големи врачки, голяма работа!
Илко

2015.01.02 | 20:12

16
Колко мъка има по този свят... и идиоти,разбира се
Човек

2014.12.17 | 18:06

15
Ами и тя го е казала жената...и предимно идиотите щели да идат да гласуват на тези избори - прочети го в прогнозата и ;)
İSO 2014

2014.08.26 | 00:27

14
kolko santima mi e onaya rabota ga e b''boyna gotovnost''?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини