Бащата на Валя спрял да ходи на работа от няколко месеца (обновена)

  • 22 август 2014 15:25

  • 5577
  • 4
Бащата на Валя спрял да ходи на работа от няколко месеца (обновена)
©

Бащата на удавената медицинска сестра от Бургас Валя Иванова, който се обеси на 21 август следобед в дома си, от няколко месеца спрял да ходи на работа в земеделската кооперация на Лозово.

54-годишният мъж почти не излизал от семейната къща на ул. "Ружа"22, странял от съседите, макар че преди трагедията с дъщеря му бил един от най-веселите и общителни хора в квартала. След погребението на Валя, което беше на 25 май, таткото се затворил в себе си, пише "24 часа". Тежко преживявал загубата, но с никого не е споделял, че иска да сложи край на мъките си по този начин, коментират негови познати. Бащата на Валя се обеси на тавана на дома им на ул. "Ружа", а тялото му бе открито от сина Константин. Погребението ще бъде утре, като тялото му ще бъде положено в гроб, съседен на този на Валя.

Хората в Лозово са в шок от смъртта на 54-годишния Иван Иванов, тъй като видимо по-сломена била майката Пенка. Тя станала като сянка, постоянно ходела на гробищата и ридаела над гроба на дъщеря си. Той е отрупан със свежи цветя, а на мястото е поставен некролог с една от най-хубавите снимки на Валя - облечена в красива официална рокля. Вместо традиционните съболезнователни фрази, на него е написано: "Аз зная, пътят е един, вярвам, че ще се срещнем някой ден". Всеки момент се очаква в Лозово да бъде докарано тялото на отишлия си без време баща.

Семейството на удавената медсестра Валентина прибра тялото на баща й в дома им в бургаския кв. Лозово. Роднините на обесилия се Иван Иванов не пожелаха да разговарят с журналисти. "Поставете се на мое място", промълви само синът Константин. Момчето откри баща си мъртъв на тавана във фамилната им къща следобед на 21 август. По данни на разследващи 54-годишният Иван не е оставил предсмъртно писмо.

"Беше толкова хубав човек, цялото семейство са много добри хора. А за Валя нямам думи - красива и мила. Брат й повече с колата се движи из квартала, но Валето ходеше пеша и винаги ми се обаждаше като ме види. След смъртта й веднъж я сънувах. Беше сякаш в облаците, с една дълга синьо-сива рокля. Попитах я: Вале, както направи, къде си, а тя само ми се усмихна и изчезна", каза разплакана съседка на сем. Иванови.

Тя, както и повечето хора от Лозово са потресени от двойната трагедия във фамилията. Повечето са на мнение, че таткото на Валя не е могъл да преживее загубата на дъщеря си. Погребението на бащата ще бъде утре в 11 часа, в кварталното гробище.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5577 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
MARABA ANADOLSKİ

2014.08.30 | 14:18

4
MİR NA PRAHA İM.

2014.08.30 | 14:18

2
Bog da go prosti, mukata mu e bila neposilna !

2014.08.30 | 14:18

3
Пожеланията ти няма да му помогнат

2014.08.30 | 14:18

1
Според мен, ченгето, бившия й приятел, е много съмнително. Трябва да се разследва.

Добави коментар

Водещи новини