Георги Гергов: Няма кавги в БСП-Пловдив

  • 22 август 2014 14:14

  • 1233
  • 4
Георги Гергов: Няма кавги в БСП-Пловдив
©

В БСП-Пловдив не е имало кавги и бой заради предложението за водач на листата за изборите.

Това каза лидерът на организацията Георги Гергов, в интервю за БНР. Според информациите напрежението там е ескалирало силно, заради номинацията на Георги Търновалийски, тъй като недоволните смятат, че той вече веднъж се е провалил като кмет на града. "Това са глупости, чак до кавги и до бой не е се стигнало, но си има дебати. И в момента се редят листи, не се вари боб. Особено когато се редят листи, няма начин да няма напрежение, Това е нормално и аз се радвам, че има дебат. Дебатът е едно, а това, че е имало бой са глупости. Медийни приказки, но не е така", допълни той. Гергов каза, че няма да има смяна на водача и посочи, че самият той е предложил Търновалийски. "Няма такива изгледи да бъде сменен водачът на листата, това е решение на Националния съвет, но в крайна сметка то си имаше гласуване и това гласуване беше 86 срещу 31 гласа, тъй че какво да коментираме, когато са гласували две трети за статуквото и за предложението на Националния съвет, а и не е органът на конференцията в Пловдив да решава кой ще води листата. Тъй че това е малко пресилено медийно", каза още Гергов.

"Аз го предложих. Aми, защото преценявам, че в парламента трябва да пратим хора професионалисти, технократи и можещи хора, а не просто да се отдадем на емоция. Не съм еднолично решил, аз съм си казал мнението а решението еднолично го е взел Националния съвет, който знаете, че не е от един човек, а от 200 човека, тъй че еднолично никой не решава нищо в БСП. Разбира се, че всички имаме интерес да е Георги Търновалийски, защото той е доказал се специалист, в този момент в парламента трябва да попадат такива хора, това е моето мнение", продължи Гергов. Той отрече Георги Търновалийски да е работил за негови фирми. "Не, не е работил в мои фирми, никога не сме имали такива близки отношения, за каквито говорите. А жена му, че работила в Пловдивския панаир, тя е работила и преди аз да вляза в Пловдивския панаир", завърши Гергов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1233 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.08.23 | 20:37

4
свинар
Пешо

2014.08.23 | 03:11

1
Така е решил Гергов, така е действал. За първи път се съгласявам с комунист.
Аз

2014.08.23 | 12:52

3
Егати! Другите от кумова срама се правят на социалисти и демократи - тоя си кара през просото! Този е втория най-нагъл политик в България (след Делянчо, разбира се!). В Благоевград по-скоро ще разформироват партийната група, отколкото да допуснат хората на място да вземат сами решение кой да им е водач на листата! В Пловдив - тоя си дерибейства и никой нищо не може да му каже!

2014.08.23 | 12:52

2
Петре общувай си с тия пенсионери Гергов и изедници дето ламтят и съсипват скапаната държавица Карайте си яхтите возете си гугутките дето могат да ви бъдат внучки и ни досъсипвайте дружно пък ние ще ви се прехласваме по имиджа лайфстайла прическите готините костюми и така СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА !СЪС СИГУРНОСТ И ВИЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ В ИСТОРИЯТА КАТО НАРОДНИ БУДИТЕЛИ !

Добави коментар

Водещи новини