Алчни булки ошушкват гостите си

  • 22 август 2014 14:12

  • 2895
  • 2
Алчни булки ошушкват гостите си
©

Нова мода за по-евтино сватбено тържество, от което младоженците да излязат на печалба, завладя Албиона. Нахални булки скубят безмилостно гостите си с всевъзможни уловки.

Една от най-неприятните сервирани изненади е поканените да заплатят сами консумацията на храна в ресторантите и да поемат част от разходите за празненството като диджей или развлекателните елементи в тържеството, пише в. "Новинар".

Често в края на поканите безсрамните младоженци отпечатват и банковите си сметки, на които гостите да превеждат пари предварително за храната и програмата. Най-безочливите дори карат хората сами да си донесат яденето, което смятат да ометат по време на приема.

Друг начин за измъкване на пари е осребряването на списъка с подаръци. По-притеснителните младоженци, които не искат да изглеждат сребролюбци в очите на близките си, карат поканените да закупят различни артикули, посочени от новото семейство като необходими за съвместния им живот. След сватбата обаче младоженците връщат скъпите подаръци и запазват паричната им равностойност за себе си.

Скъперниците предпочитат да пестят и от сватбени покани и затова прибягват до електронната поща, когато решат да уведомят роднини и приятели за щастливото събитие. Пестеливците също така харчат за шампанско само за своята маса, а на гостите сервират евтино вино.

Novini.bg напомня: От септември ти водиш! #tivodish

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2895 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.25 | 13:12

2
тъпи, алчни ингилизи

2014.08.24 | 14:50

1
Tova se kazva evreiska svatba !

Добави коментар

Водещи новини