Марая Кери се развежда?

  • 22 август 2014 09:14

  • 5288
  • 0
Марая Кери се развежда?
© gettyimages

44-годишната Марая Кери и нейният 33-годишен мъж Ник Канън са пред развод, предаде ИТАР-ТАСС.

Съпругът на американската певица заяви, че техният шестгодишен брак е пред прекратяване и вече семейството не живее под един покрив. "В нашия рай има проблеми. От няколко месеца не живеем заедно", казва той. Актьорът отрича вината за раздялата на звездното семейство да е негова. "Сега съм се концентрирал единствено и само върху децата", допълва той.

Кери и Канън вдигнаха сватба през 2008 г., три години по-късно им се родиха близнаците Морокан и Монро.

Проблемите на семейството са започнали през пролетта, когато Канън в интервю е изброил всичките интимни половинки и наред с останалите си завоевания е посочил и своята съпруга. Тези думи събудили гнева на певицата. Освен това медии отвъд Атлантическия океан припомнят и за ревността на Кери към нейния спътник в живота и множеството около него. Тя дори е наела охрана, която буквално е отблъсквала комика от представителки на нежния пол.

Според източник, близък до обкръжението на певицата, тя от няколко месеца се консултира с адвокати по бракоразводни дела. Семейството вече е предложило за продажба два свои имота – единият е в престижния квартал на Лос Анджелис Бел Еър, а другият на Бахамите. Състоянието на Кери се оценява на повече от $500 млн, а на Канън - $20 млн.

Novini.bg напомня: От септември ти водиш!#tivodish
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5288 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини