Брад Пит вече не обича Анджелина Джоли, твърди екстрасенсът му

  • 22 август 2014 07:49

  • 5748
  • 2
Брад Пит вече не обича Анджелина Джоли, твърди екстрасенсът му
© Getty Images/Guliver

Екстрасенсът на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в Рон Бард, който е предсказал връзката му с Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, твърди, че клиентът му вече не обича спътничката си в живота, съобщи в. "Дейли мейл".

Според него Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в се чувства "в капан", но не иска да напусне Анджелина заради шестте им деца, а и защото това би било лошо за имиджа му. Актьорът още обичал бившата си съпруга Дженифър Анистън.

Именно Дженифър Анистън представила Рон Бард на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, когато още били женени. Една година по-късно, през 2005 г., той му предсказал, че ще се запознае с някого, докато снима "Мистър и мисис Смит", който ще промени живота му. Така и станало. Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския се влюбили на снимачната площадка и той напуснал Дженифър Анистън още същата година.

Запитан дали Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в все още обича Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, Рон Бард отговори: "В крайна сметка въпросът не е дали Пит е влюбен или не. Въпросът е, че той е мъж, който се е посветил на шест деца и спазва ангажимента си. Дали я обича, или не, е съвсем друга история. Брад е човек, който намира щастието в собствената си душа. Той прави това, което смята за правилно. Той е мъжко момче. Мисля, че Джоли е много умна. Мисля, че тя го държи в капан, но той не се притеснява от това, защото според мен обича децата повече от връзката си".

Според екстрасенса Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския вече са сключили брак и ще имат още три деца, допълва БТА.

Novini.bg напомня: От септември ти водиш!#tivodish

Последвайте канала на

Весела Найденова
5748 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.01.14 | 17:45

2
Чи да ми я даде на мен бре...аз нема му я върна! Дажи с децата и каручката я взимвам, чи и ощи толкоз после ш си напрайм...пък той да лапа муите!
африканец

2015.01.14 | 17:45

1
ти си ноо прост...ноо!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини