Семейството на Валя било разбито. Майката работи в Слънчев бряг

  • 21 август 2014 19:52

  • 6985
  • 2
Семейството на Валя било разбито. Майката работи в Слънчев бряг
©

Майката на загиналата медицинска сестра Валя от Бургас е била на работа в Слънчев бряг, когато са й съобщили трагичната вест, че съпругът й се е обесил в дома им на ул."Ружа"22 в кв.Лозово. Жената работела като камериерка в един от хотелите на курорта. Пенка Иванова веднага се качила на такси и пристигнала в семейната им къща, съобщава "24 часа".

Там вече я чакал синът й, който по-рано е открил тялото на баща си в таванско помещение на къщата.

Засега няма данни Иван Иванов да е оставил предсмъртно писмо. Хората са в шок, по градинки и улички се коментира само новата черна вест от дома на сем.Иванови. От полицията заявиха, че утре ще съобщят официално за инцидента, който потресе целия квартал Лозово.

Съседи на почерненото семейство са потресени от прокобата, която тегне над роднините на красивата Валя. Една от бабите й и неин чичо също са сложили край на живота си по начина, по който си отиде днес и баща й, разказват в Лозово. Самата Валя, която изчезна на 15 април т.г. също най-вероятно се е самоубила, скачайки от Моста в Бургас.

Бащата бил бивш служител в ЛУКойл-Нефтохим. Имал е психични проблеми и се е лекувал в Центъра за психично здраве, твърдят запознати. В квартала се говори, че днес следобед Иван е бил сам вкъщи. Съпругата му Пенка била на работа, синът им живее в съседен квартал.

Бащата на Валя бе последният човек, видял жив хубавата медицинска сестра. На 15 април т.г. вечерта той надникнал в стаята й. 25-годишното момиче вече било по нощница и казало, че си ляга. Около 23:30 ч. обаче Валя извикала такси и тайно се измъкнала от къщи. Слязла на входа на Морската градина и от там следите й се губят.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6985 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FM

2015.04.05 | 14:34

2
Злото никога не идва само. То си идва с проблемите, те вървят хванати за ръка.

2014.08.30 | 05:50

1
А полицая който е виновен си разкарва оная работа

Добави коментар

Водещи новини