Стойнев: Правителството е троянският кон на ГЕРБ

  • 21 август 2014 14:17

  • 2187
  • 12
Стойнев: Правителството е троянският кон на ГЕРБ
© Булфото

Служебното правителство е троянският кон на ГЕРБ" - каза бившият енергиен министър Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на в Стара Загора. Той бе издигнат за водач на листата на БСП в областта за предстоящите парламентарни избори, съобщи Дарик.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на подчерта, че кабинетът „Близнашки" изпълнява лично задачите и препоръките на бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Бившият енергиен министър определи като недопустими промените, които служебният кабинет прави сред областните управители и ръководителите на държавни агенции.

„Основната цел на едно служебно правителство е да гарантира честни избори. Не разбирам защо се сменят областни управители. Ако има някакъв проблем относно евроизборите, ако някъде е имало напрежение, то тогава имаме ясен мотив, сега обаче мотив за смяна на областни управители няма, също така няма и мотиви и за смени в агенции и други структури на държавната администрация, да са слагат хора на ГЕРБ. За мен лично това е недопустимо", коментира Стойнев.

Стойнев заяви, че 190 души, работили в закъсалото предприятие „Ремотекс" са били назначени на  работа в „Мини Марица Изток".

„Ясно и категорично заявих, че „Ремотекс" трябва да стане държавно предприятие. Но не предполагах такъв огромен дълг - над 30 милиона лева. И това е само до едно ниво, останалите дори нямаше как да бъдат изчислени. Затова предприехме действия и част от хората са назначени в Мини Марица Изток", обясни Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Той коментира и въпроса със закъснелите концесионни вноски на мините към община Гълъбово и община Раднево. „Проучих въпроса. В Гълъбово положението не е толкова тежко. Въпрос на професионален мениджмънт обаче е как се ръководи една община. В крайна сметка забавяне на концесионните такси е имало винаги.

Това че някой не си е разчел правилно приходите и че е изхарчил парите още преди да ги е получил, това е проблем на начина на управление на една община", коментира Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Ръководството на община Раднево вече няколко пъти предупреди, че общината е изправена пред фалит заради забавяне на концесионната вноска от „Марица Изток". Сумата от над 4 милиона лева е 54% от бюджета на общината.

„Вярно е, че има затруднения. Но нека не забравяме, че за една година чудо не може да се направи. За нас бе важно мините да не се приватизират, защото бяха готвени затова. Някой искаше да ги докара наистина до фалит. Но аз винаги съм казвал, че енергетиката трябва да остане държавна, защото е част от нашата национална сигурност", обясни бившият енергиен министър.

Той коментира и промените, направени от служебното правителство сред областните управители и ръководителите на част от агенциите. За мен са недопустими. Ако е имало проблем с евроизборите и е имало напрежение е мотив. Но сега няма мотив. Служебното правителство е троянският кон на ГЕРБ. Неговата основна задача е да подготви изборите, но се съмнявам, че може да направи честни и свободни избори", обобщи Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Според него под прикритието на ревизия, която настоящия кабинет заявил, че ще извърши на предшествениците си, всъщност се осъществява реваншизъм. „Каква ревизия при положение, че бе оставен финансов доклад от Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 за реалното състояние на държавата?!Кой определя коя е разграничителната линия между ревизия и реваншизъм?", попита Стойнев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2187 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2014.08.30 | 17:03

12
Продаде държавата какво имаш да продаваш още Стойнев.
анести

2014.08.30 | 17:03

11
Софияци са красиви,умни макар и с малки пишки.Хаѝде сега някоѝ педал да се обади.

2014.08.30 | 17:02

10
Нагъл си стойнев

2014.08.22 | 13:47

9
ПЕДЕРАС ДОЛЕН МЛЪКВАЙ

2014.08.22 | 13:47

8
От устата на болшевиките всякакви подобни изказвания са смешни и нагли, а как ги боли, че изпускат голямата лапачка - никой не вие така жално, както комуняга без власт - няма насита за тия скапаняци!!!

2014.08.22 | 13:46

7
Сами сте си виновни за създалото се положение. Кой ви караше да се навеждате на ДПС? Това е резултата от неизпълнените предизборни обещания! Сега ще гледате как мутрата се кефи!
ciganin

2014.08.22 | 13:46

6
samo bsp kur za gerb i ataka samo bsppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp bsppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp bsppppppppppppp ste specli 100 na sto uspeh uraaaaaaa sam bsp daeyba na boko cenata i sider aga

2014.08.22 | 13:46

5
За къде е този троянски кон бе Стойнев за вас ли?Вие си мислите пак да се връщате да управлявате ли кво?
ciganin

2014.08.22 | 13:46

2
sofiyanci sa prrosti dayadat na boko kura deto ste mu glasuvat toka glada boko okradi dirjavata samo bsp i tova e cestniyat izbor samo bspppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
do 6

2014.08.22 | 13:46

4
ti mai si luda

2014.08.22 | 13:46

3
Личи си че си циганин защото още не си се научил да пишеш.
Дени

2014.08.22 | 13:46

1
И какво от това ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини