Каква е тайната за добър секс?

  • 21 август 2014 11:27

  • 6982
  • 1
Каква е тайната за добър секс?
©

Да бъдеш мъж е много трудна работа, но живеем в такова време, че полът не е даденост, а право на избор.

Мъжът на 80-те и 90-те години беше по-космат от Чубака, но пък гладко избръснат. Не можем да кажем същото за хората с влечения към метросексуалното.

Добрата новина е, че все още може да се открие онзи атрибут, който може да гарантира за пола - проверката се прави, преди да се е появил д-р Енчев. Какво правим, когато огромно парче от мъжкото достойнство е изгубено?

Според човека с ник "penisindoor", животът не свършва, когато изгубиш част от половия си орган. Подозираме, че вече имаш въпроси и ще споделим откровенията на героя.

Загубата се случва на 12-годишна възраст, когато младежът дразни своите приятели с еректиралия си член (времената бяха такива, че имахме само едно нещо, с което да си играем).

Един от другарите не разбирал функцията на половия орган решил, че може да се пошегува, тряскайки вратата, докато "penisindoor" все още се "хвалел". Резултатът е една бърза екскурзия до спешното отделение и ваденето на големите ножици. Лекарите правят нов път за уретрата и гарантират, че нищо няма да е по-различно.

Жертвата днес е на 30 години и потвърждава версията - нищо не се е променило. Разликата в размера не е попречила да бъде пълноценен партньор в леглото.

Каква е тайната можете да разберете ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
6982 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Отврат

2015.05.14 | 18:13

1
Вие сте отвратителни бе! Меко казано отвратителни!

Добави коментар

Водещи новини