Лили Иванова отсвири Андреа Бочели

  • 21 август 2014 09:55

  • 3845
  • 8
Лили Иванова отсвири Андреа Бочели
©

Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи с лека ръка е отказала да пее на една сцена с великия Андреа Бочели, съобщи "Всеки ден".

Звездата, която винаги се е славела с високо самочувствие, най-безцеремонно отрязала организаторите на концерта на оперния гуру, и то в последния момент. Мениджърите на Бочели дори се принудили да увеличат хонорара, който планирали да дадат на Лили, като от 10 хиляди лева за изпълнението на една песен той скочил на 30 бона, само и само звездата да вземе участие в „концерта на милионерите", както наричат гала събитието.

Причината певицата буквално да отсвири италианския си колега се оказва съвсем банална - внезапната промяна на датата и мястото на концерта. Заради разпродадената „Арена Армеец" и ескалиращия интерес към визитата на маестрото организаторите решили да преместят събитието на реновирания стадион „Българска армия" на 31 август.

„В началото Лили бе поласкана от оказаното й внимание и високата оценка, която имат за нея извън пределите на страната ни. Когато обаче нещата се промениха, реши да се откаже да участва. Това си е нейно решение, никой не може да я съди", коментират запознати. Хора от приятелския кръг на звездата пък твърдят, че Лили жестоко се подразнила от факта, че никой не я попитал дори дали смяната на условията реално я устройва. Рокадата в датите съвпадала с подготовката на Лили за летния лъч от турнето й през септември. „Тя е перфекционист и много държи всичко да бъде планирано месеци предварително. За нея най-важно е да изпълни поетите си ангажименти към феновете си.

Затова и националната обиколка, по чиято организация работи от почти половин година, е на първо място", издават близки до естрадната прима. Злите езици пък шушукат, че позастаряващата певица не приела ангажимента към Бочели, защото се притеснявала, че ще изтощи гласа си и физически ще се измори заради многото ангажименти, които има през месец август. „Макар да не иска да си признае, сумата от 30 хиляди лева, и то за една песен, няма да й е никак излишна. Да не говорим, че колко пъти в живота на някого му се случва да застане рамо до рамо с такъв известен и признат талант, какъвто е той. Определено причината не е само в разместването на графика й", злорадстват из родния хайлайф.

Novini.bg напомня: От септември ти водиш!#tivodish

Последвайте канала на

Novini.bg
3845 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Anonimus

2014.08.25 | 06:30

8
Нормално! Тя не знае нотите! Това са певци от световна класа. Никога не рано да станеш за резил. Особено на стари години.

2014.08.24 | 22:09

3
Slushai chalga , te znaqt notite , xa xa xa

2014.08.24 | 22:09

2
Mnoooogo si prost , na na na na
FM

2014.08.25 | 06:30

7
Високото самочувствие е по близо до ОВЧОТО самочувствие
ДГ

2014.08.25 | 06:29

6
СТИГА СТЕ ПРАВИЛИ СМЕТКА НА ПАРИТЕ Й- ТЯ СИ ГИ ПЕЧЕЛИ С РАБОТА!!!

2014.08.25 | 06:29

5
Не само да печели от хората, но трябва повече благотворителност и да дава.

2014.08.25 | 06:29

4
Майната и на тая комунистическа хрантутничка - няма място за нея на сцената с Бочели! Изобщо кой твърди, че е поканена?! Нека да си пее пред наборите и да им изтръгне и последните пари лицемерната пачавра!

2014.08.24 | 22:09

1
Само един фен на Мара Отварачката и Азис може да напише нещо подобно.

Добави коментар

Водещи новини